|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:32 pm
NIE NIE NOSZE A KTO TO POWIEDZIAŁ NA GAI JEST TYLKO JEDEN MÓJ ZNAJOMY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:37 pm
A CO PODNIECAJĄ CIE MĘŻSZCZYŹNI W DAMSKICH SLIPKACH CZY SAM/SAMA TERZ NOSISZ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:40 pm
informacje na temat wtojej garderoby dostarczyły mi tajne slurzby wywiadowcze ... !!!
A nie panowie w madskich majtadaskach mnie nie podniecaja ..!! a czasem lubie sobie pofilowac z spodniczce albo coś !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:42 pm
A JAKIE TO SĄ TE TWOJE TAJNE SŁUŻBY WYWIADOWCZE NOSZE TYLKO MĘSKIE MAJTKI
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:45 pm
SERAFIN-WAMPIRE A JAKIE TO SĄ TE TWOJE TAJNE SŁUŻBY WYWIADOWCZE NOSZE TYLKO MĘSKIE MAJTKI A wolisz Klasyczne Slipy Bokserki a moze meskie stringi ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:48 pm
KLASYCZNE CHOCIAŻ MOJA DZIEWCZYNA WOLAŁA ŻEBYM NOSIŁ BOKSERKI I CHYBA SIE PRZERZUCE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:51 pm
SERAFIN-WAMPIRE KLASYCZNE CHOCIAŻ MOJA DZIEWCZYNA WOLAŁA ŻEBYM NOSIŁ BOKSERKI I CHYBA SIE PRZERZUCE BoXy ... ja nnie lubie jak mi sie jaja przewalaja z jednej na druga ... Ani klasycznych ... potem trzeba sie rozkladać .. (ozzy to nazywa Transformers o ile sie nie myle) ja kocham Slipy ... połaczenie Boxów i klasycznych meskich majtek .. no zapomnielismy o stringach ale jaki facet lubi mieć coś w tylku ..( dest)??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 2:55 pm
BeeWolf SERAFIN-WAMPIRE KLASYCZNE CHOCIAŻ MOJA DZIEWCZYNA WOLAŁA ŻEBYM NOSIŁ BOKSERKI I CHYBA SIE PRZERZUCE BoXy ... ja nnie lubie jak mi sie jaja przewalaja z jednej na druga ... Ani klasycznych ... potem trzeba sie rozkladać .. (ozzy to nazywa Transformers o ile sie nie myle) ja kocham Slipy ... połaczenie Boxów i klasycznych meskich majtek .. no zapomnielismy o stringach ale jaki facet lubi mieć coś w tylku ..( dest)??... ZDARZAJA SIE CZASEM TAKIE PRZYPADKI RAZ NA PLARZY .... WOLE NIE PISAĆ TO JEST STRASZE JA ZRESZTA TEŻ NIE LUBIE JAK MI JAJA LATAJĄ TO GAĆACH TO W JEDNĄ STRONE LUB W DRUGĄ DZIWNE UCZUCIE.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:00 pm
SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf SERAFIN-WAMPIRE KLASYCZNE CHOCIAŻ MOJA DZIEWCZYNA WOLAŁA ŻEBYM NOSIŁ BOKSERKI I CHYBA SIE PRZERZUCE BoXy ... ja nnie lubie jak mi sie jaja przewalaja z jednej na druga ... Ani klasycznych ... potem trzeba sie rozkladać .. (ozzy to nazywa Transformers o ile sie nie myle) ja kocham Slipy ... połaczenie Boxów i klasycznych meskich majtek .. no zapomnielismy o stringach ale jaki facet lubi mieć coś w tylku ..( dest)??... ZDARZAJA SIE CZASEM TAKIE PRZYPADKI RAZ NA PLARZY .... WOLE NIE PISAĆ TO JEST STRASZE JA ZRESZTA TEŻ NIE LUBIE JAK MI JAJA LATAJĄ TO GAĆACH TO W JEDNĄ STRONE LUB W DRUGĄ DZIWNE UCZUCIE. nie pytam co sie stało na plarzy biggrin .... hehe ale ciepło było no nie biggrin dlatego slipki sa najleprze ... nic nie lata i wygodnie jest !!! Precz z boxami !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:04 pm
I MĘSKIMI SPRINGAMI A TE STRINGI JAKIŚ GOSTEK NOSIŚ MYŚLAŁEM ZE POSZCZE PAWIA JAK TO ZOBACZYEM A MOJA DZIWCZYNA TYLKO SIE SIMIAŁA Z MOJEJ MINY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:09 pm
SERAFIN-WAMPIRE I MĘSKIMI SPRINGAMI A TE STRINGI JAKIŚ GOSTEK NOSIŚ MYŚLAŁEM ZE POSZCZE PAWIA JAK TO ZOBACZYEM A MOJA DZIWCZYNA TYLKO SIE SIMIAŁA Z MOJEJ MINY no pewnie miałeś mine na Srajacego psa .... !!! to jak ja jak widziałęm goscia myslałem ze nie ma majtek ale nie to były majtki ale mu sie w rowa schowały !! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:10 pm
O W MORDE Z TA MINĄ MIAŁESI RACJE NAPRAWDE NIE CIEKAWY WIDOK
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:13 pm
SERAFIN-WAMPIRE O W MORDE Z TA MINĄ MIAŁESI RACJE NAPRAWDE NIE CIEKAWY WIDOK nieciekawy to paskudne ... jak stary dziad idzie w stringach ..Fe ....!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:15 pm
TEN MIAL KOŁO 2O LAT ALE I TAK W STRINGACH NAJLEPIEJ WYGLĄDAJĄ KOBIETY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:16 pm
SERAFIN-WAMPIRE TEN MIAL KOŁO 2O LAT ALE I TAK W STRINGACH NAJLEPIEJ WYGLĄDAJĄ KOBIETY Bo stringi wymyslono z zamysłem pokazania pieknych tyleczków kobiecych a nie paskudnych wlochatych dup !! meskich !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|