|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:33 am
Addik Adwokat.Kozy revcat okey to musimy wszyscy cos z tym zrobic a nie ze jedna dwie osoby sie tym zajma...albo tez zadna tylko bedziemy tak gadali i gadali i nic z tego nie bedzie.... pirate spoko.. pewnie ze trzeba.. ale moze kontynuujmy na polskiej bo oszaleje jak bede musial dwa razy pisac to samo wink e tam ... mi to nie przeszkadza ... apropos ... nie obrazicie sie jak wam rosciagne troszke temat i wkleje za minutke najwazniejshe wypowiedzi question nie...... po prostu cie "losowo" potraktujemy......... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:34 am
YumiTao Partyzanty nie uciekajcie na polska gildie bo ja tam dostepu juz nie mam domokun 3nodding zreszta dobrze by było nabic tu troche stron ..._ _' a tak wog�le to czesc confused O.o jest i zmijka ^^ helou!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:34 am
Addik Adwokat.Kozy revcat okey to musimy wszyscy cos z tym zrobic a nie ze jedna dwie osoby sie tym zajma...albo tez zadna tylko bedziemy tak gadali i gadali i nic z tego nie bedzie.... pirate spoko.. pewnie ze trzeba.. ale moze kontynuujmy na polskiej bo oszaleje jak bede musial dwa razy pisac to samo wink e tam ... mi to nie przeszkadza ... apropos ... nie obrazicie sie jak wam rosciagne troszke temat i wkleje za minutke najwazniejshe wypowiedzi question moze lepiej poprostu daj linka do strony w ktoorej to sie zaczelo ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:40 am
YumiTao Lethiel YumiTao Partyzanty nie uciekajcie na polska gildie bo ja tam dostepu juz nie mam domokun 3nodding zreszta dobrze by było nabic tu troche stron ..._ _' a tak wog�le to czesc confused tak wlasciwe.. to czemu cie zbanowali ??!! ... Kukus ?? sweatdrop nie zbanowali mrgreen sama odeszłam ... oi (zawsze chciałam to napisac) bucu heart 3nodding jak 'odeszlas' skoro mowisz ze nie masz tam dostepu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:41 am
YumiTao Lethiel YumiTao Partyzanty nie uciekajcie na polska gildie bo ja tam dostepu juz nie mam domokun 3nodding zreszta dobrze by było nabic tu troche stron ..._ _' a tak wog�le to czesc confused tak wlasciwe.. to czemu cie zbanowali ??!! ... Kukus ?? sweatdrop nie zbanowali mrgreen sama odeszłam ... oi (zawsze chciałam to napisac) bucu heart 3nodding a tera sie bunkruje.... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:41 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:49 am
Adwokat.Kozy YumiTao Lethiel YumiTao Partyzanty nie uciekajcie na polska gildie bo ja tam dostepu juz nie mam domokun 3nodding zreszta dobrze by było nabic tu troche stron ..._ _' a tak wog�le to czesc confused tak wlasciwe.. to czemu cie zbanowali ??!! ... Kukus ?? sweatdrop nie zbanowali mrgreen sama odeszłam ... oi (zawsze chciałam to napisac) bucu heart 3nodding jak 'odeszlas' skoro mowisz ze nie masz tam dostepu? confused dałam quit guilds kaput ? mrgreen (zle chyba obrałam wczesniejsze słowa )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:55 am
opcy YumiTao Lethiel YumiTao Partyzanty nie uciekajcie na polska gildie bo ja tam dostepu juz nie mam domokun 3nodding zreszta dobrze by było nabic tu troche stron ..._ _' a tak wog�le to czesc confused tak wlasciwe.. to czemu cie zbanowali ??!! ... Kukus ?? sweatdrop nie zbanowali mrgreen sama odeszłam ... oi (zawsze chciałam to napisac) bucu heart 3nodding a tera sie bunkruje.... cool ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:55 am
YumiTao Lethiel aha xd zrozumialam ze brak dostepu = ban xd ale gdyby na gildie powroocila część starych bywalcoow to mam nadzieje ze ty tesh bys sie pojawiła 3nodding jezeli wieksza czesc by wr�ciła to pewnei i ja bym powr�ciła 3nodding ale watpi ze wieksza ilosc ludzi powr�ci moze tylko jakies indywidualne jednostki smile dramatyzujecie........... neutral neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 7:57 am
opcy YumiTao Lethiel aha xd zrozumialam ze brak dostepu = ban xd ale gdyby na gildie powroocila część starych bywalcoow to mam nadzieje ze ty tesh bys sie pojawiła 3nodding jezeli wieksza czesc by wr�ciła to pewnei i ja bym powr�ciła 3nodding ale watpi ze wieksza ilosc ludzi powr�ci moze tylko jakies indywidualne jednostki smile dramatyzujecie........... neutral neutral chciałam tylko podtrzymac temat mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|