Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 71 72 73 74 75 76 77 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kodama2000

1,450 Points
  • Signature Look 250
  • Flatterer 200
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Jul 25, 2007 4:21 pm

hehe dobra ta stronka ^^
nawet jest tam cos czego wczesniej nie widzialam

wielkie dziekasy ^^

a co do Slayersow to naprawde swietne anime jak i manga ^^ rysowana przez dwoch zupelnie innych autorow ale i tak swietnie smile
PostPosted: Thu Jul 26, 2007 6:12 am

SLAYERS wcale nie byla rysowana przez dwóch autorów. Jedna osoba (Hajime Kanzaka?) dała pomysł z historią (napisane pare nowelek było, dla jakiegoś magazynu w Japonii, nie podam nazwy, bo nie pamietam). Druga osoba dał projekt postaci (chyba miała imię na R, nie pamietam, a nie sprawdże, bo manga obecnie daleko ode mnie Y_Y). Natomiast cała robota z rysowaniem komiksu to Shoko Yoshinaka razem z róznymi asystentami of korz.

Ostatnio oglądam Fushigi Yuugi. Słyszeliście kiedysten wrzaski Miaki "Tamahomeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!"?... Juz niewiele mi zostało słodkiego miłego zycia przez te wrzaski X( [A kto uzycza głosu Tamahome? No kto? MIDORIKAWA HIKARU! heart ][dla niezorientowanych --> To kochany Zelgadis ^^]

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Yajo

PostPosted: Thu Jul 26, 2007 8:05 am

- Miaka.
- Tamahome.
- Miaka!
- Tamahome!
- Miaka!!!
- Tamahome!!!
- Miakaaa!!!
- Tamahomeee!!!
- Miaaakaaa!!!
- Tamaaahomeee!!!
- Miiiaaakaaa!!!
- Taaamaaahooomeee!!!
- Miiiiiiaaaaaakaaaaaa!!!!!!
- Taaaaaamaaaaaahoooooomeeeeee!!!!!!
itd. itp. etc.
rofl
PostPosted: Thu Jul 26, 2007 10:19 am

To jest najbardziej nudny motyw w całym filmie...

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

EvilYuki
Crew

PostPosted: Thu Jul 26, 2007 11:50 am

FY w ogole jest tragicznie...

Zelgadis... wzdech...
PostPosted: Sat Jul 28, 2007 7:36 am

Mnie się ta Miaka kojarzy ewidentnie z Usagi, z tym, że w czasach SailorMoon nigdy bym nie pomyslała, że Usagi mnie wnerwia =P Teraz te4ż staram się o tym nie mysleć. Ale głupota Miaki potrafi mnie zdenerwować...

Mimo wszystko FY wcale najgorsze nie jest, jednakoż denerwuje mnie fakt, że wszystko dzieje się tam nie tak, jak bym chciała... A to *** idzie do ****, a to **** mówi, że tamto, albo ***** umiera... O RANY.....

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

Quatezcoatl

PostPosted: Mon Jul 30, 2007 4:02 am

Ktos z Was jedzie na dojicon ? ;3
PostPosted: Mon Jul 30, 2007 5:30 am

Mylenka
Mnie się ta Miaka kojarzy ewidentnie z Usagi, z tym, że w czasach SailorMoon nigdy bym nie pomyslała, że Usagi mnie wnerwia =P Teraz te4ż staram się o tym nie mysleć. Ale głupota Miaki potrafi mnie zdenerwować...

Mimo wszystko FY wcale najgorsze nie jest, jednakoż denerwuje mnie fakt, że wszystko dzieje się tam nie tak, jak bym chciała... A to *** idzie do ****, a to **** mówi, że tamto, albo ***** umiera... O RANY.....

Tam sporo ludzi ginęło...

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Tue Jul 31, 2007 5:28 am

No i m.in. z tym przesadzili. Mocno przesadzili.
PostPosted: Sun Aug 05, 2007 2:58 am

Mylenka
No i m.in. z tym przesadzili. Mocno przesadzili.

Dla mnie to był taki niezły odpoczynek między innymi ciekawszymi seriami. Spróbuj obejrzeć FY, a zaraz potem Hellsinga... xd Albo Evangeliona...

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Gveir

PostPosted: Sun Aug 05, 2007 3:05 am

Z ostatnich, bardzo dobrych rzeczy jakie oglądam polecam szczerze Claymore (jedyny prawdziwy następca Berserk), El Cazador De La Bruja (trzecia część serii Girls-With-Guns, po Noir i Madlax) i Devil May Cry - świetne do obejrzenia po czymś lepszym na rozruszanie umysłu. No i ostatnie odkrycie, Full Metal Panic, boskie to.
PostPosted: Thu Aug 09, 2007 6:38 am

O rany... nie lubie Berserk. Nie lubie ogolnie nawalanek i serii z głównymi bohaterami nie-do-zdarcia, ba, nie-do-zadrasnięcia. Albo takich, co to są cytaty poruszające serce typu "Karate to nie walka, to sztuka poruszania się z gracją i siłą" czy "Nie! To jest prawdziwa odwaga, a nie tamto!"...

Wcale nie było celowego nawiązania również do Naruto czy Dragon Ball. Beznadzieja.

Hellsing jest OK. Mangę czytałam, a anime już sobie czeka na obejrzenie, z tym, że jakies 30 km ode mnie, żaden problem. Pójdzie się i weźmie ^^ jednakże wcale nie oglądałam Fushigi Yuugi po to, żeby sobie odpocząć. Rany, to była mordęga, hellsing to bedzie odprężenie i ukojenie nerwów X3 Przecież w FY to działo się wszystko, czego się nie spodziewałam, brutalna seria X3 I targa uczuciami, a szczególnie jak się coś podobnego przezylo (NIE, nie przeniosłam się jeszcze do zadnej książki...). Niby OK, zawsze mnie wnerwiała przewidywalność zdarzeń, ale to było przewsadnie nieprzewidywalne. Nie chcę robić spoilerów, po prostu FY jest dziwne. O, dziwne. Ale i tak się ryczało i zalewało łzami jak ktos umierał czy to trudno było uwierzyć jak Tamahome TO powiedział X3 Cud, że przezyłam.

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Thu Aug 09, 2007 7:51 am

Mylenka
Ale i tak się ryczało i zalewało łzami jak ktos umierał czy to trudno było uwierzyć jak Tamahome TO powiedział X3 Cud, że przezyłam.

Wiesz... Po śmierci drugiego kumpla Miaki, to już się chyba wszyscy do tych ciągłych zgonów przyzwyczaili....

PS. Sorka za spoiler.
PostPosted: Tue Sep 11, 2007 3:56 am

Ja ostatnio, że tak powiem, siedzę w Gitsie, ale chciałabym polecić wszystkim 'Seirei no Moribito'. Po prostu raj dla oczu i duszy *__*  

Lan Fan from Xing

Mylenka

Elder

1,500 Points
  • Beta Voter 0
  • Beta Forum Regular 0
  • Beta Critic 0
PostPosted: Tue Sep 11, 2007 5:23 am

Seirei no Moribito... pierwsze słyszę. Może nie kupiłam Kawaii z recenzja tej serii. A screeny na google nieco mnie odstraszają. O czym że to opowiastka? ^^

Ja ostatnio wzięłam się za Lost Universe. Lezało to na półeczce, czekało, aż się doczekało. Nie będę udawać, że nie --> oglądam tylko dlatego, że to dzieło ma ogromnie wiele wspólnego z moimi kochanymi Slayers (ba, to w końcu ten sam świat, ta sama mitologia.....), no i ten głos Raila ^^ Chyba ściągnę wszystkie anime, w których udzielał się Midorikawa Hikaru ^^ To jest dopiero pomysł ^^
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 71 72 73 74 75 76 77 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces