|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 8:18 am
Aś tylko spokojnie... eek Na pewno zaraz znajdzie się jakaś pralka ..... eek a tym czasem.... Przyodziej się troche twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 8:19 am
*uslyszala glas ayumi* hejka biggrin exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 8:20 am
czekaj
'wyciąga komórkę i dzwoni
po 5 sek. przyjeżdrza 2 facetów i wnoszą pralkę
podłączają ją i odjeżdżają'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 8:20 am
Delisa *uslyszala glas ayumi* hejka biggrin exclaim Cześć!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 8:21 am
Nerai Aś tylko spokojnie... eek Na pewno zaraz znajdzie się jakaś pralka ..... eek a tym czasem.... Przyodziej się troche twisted xp .. :łapie ją za ręke: .... nie gadaj tylko chodź ze mną whee :ciągnie ja po schodach na przed dom: oki. nio to teraz pomoosh mi znaleźć studnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 8:21 am
Sayokun czekaj 'wyciąga komórkę i dzwoni po 5 sek. przyjeżdrza 2 facetów i wnoszą pralkę podłączają ją i odjeżdżają' ty to masz leb!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 8:22 am
Sayokun czekaj 'wyciąga komórkę i dzwoni po 5 sek. przyjeżdrza 2 facetów i wnoszą pralkę podłączają ją i odjeżdżają' Nie ma to jak sprawnie przeprowadzona akcja ratunkowa ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyoko Suomi Ayumi90 Kyoko Suomi Delisa *wychodzi z pokoju po czym wychodzi z budynku nie zwracajac uwagi na lethiel * * nastepnie znowu wraca z wiadrami mowiac * dobry pomysl lethiel z przemalowywaniem pokoju wink Hej! ja tez chce! *leci po farbe z szalenczym blyskiem w oku* tylko gdzie jest moj pokoj? a mniejsza o to! *biegnie do pierwszego lepszego i zaczyna malowac* Ty i malowanie?? eek pffffff mrgreen a co? niewierzysz we mnie? evil a mam być szczera? question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*maluje maluje maluje i zamalowala caly pokoj na zolto* oh jush mi wystarczy tego malowania ..... jeszcze szybko kilka rzeczy w pokoju poprawie i bedzie skaczone xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 8:24 am
Nerai Sayokun czekaj 'wyciąga komórkę i dzwoni po 5 sek. przyjeżdrza 2 facetów i wnoszą pralkę podłączają ją i odjeżdżają' Nie ma to jak sprawnie przeprowadzona akcja ratunkowa ;] :wraca spowrotem po schodach: yay pralka !!! :przytulas dla Sayokuna: wrzuca spodnie do pralki: nio i teraz.... !!! . uh... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 8:25 am
Hello! To mooj pierwszy post w tym topicu! Wyslalam zgloszenie do Miss Tao i miejmy nadzieje, ze mnie przyjmie blaugh
Jako ze jestem nowa lokatorka, to dostaniecie cos ode mnie... Oto.. mAGICZNA LODOWKA!!
Nigdy sie nie oproznia i kazdy znajdzie tam cos dla siebie... smile Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 8:25 am
Lethiel Nerai Aś tylko spokojnie... eek Na pewno zaraz znajdzie się jakaś pralka ..... eek a tym czasem.... Przyodziej się troche twisted xp .. :łapie ją za ręke: .... nie gadaj tylko chodź ze mną whee :ciągnie ja po schodach na przed dom: oki. nio to teraz pomoosh mi znaleźć studnie 3nodding tylko spokojnie zaraz wrzucisz spodnie do nowiutkiej prali whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 8:26 am
*zabija wzrokiem Ayumi stare i maluje dalej* No dobra, za jakies 10 min moj pokoj bedzie jak nowy *ohohohohoho*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Enter_Sandgirl Hello! To mooj pierwszy post w tym topicu! Wyslalam zgloszenie do Miss Tao i miejmy nadzieje, ze mnie przyjmie blaugh Jako ze jestem nowa lokatorka, to dostaniecie cos ode mnie... Oto.. mAGICZNA LODOWKA!!Nigdy sie nie oproznia i kazdy znajdzie tam cos dla siebie... smile Pozdrawiam wszystkich serdecznie!! pzrydala by sie magiczna pralka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Enter_Sandgirl Hello! To mooj pierwszy post w tym topicu! Wyslalam zgloszenie do Miss Tao i miejmy nadzieje, ze mnie przyjmie blaugh Jako ze jestem nowa lokatorka, to dostaniecie cos ode mnie... Oto.. mAGICZNA LODOWKA!!Nigdy sie nie oproznia i kazdy znajdzie tam cos dla siebie... smile Pozdrawiam wszystkich serdecznie!! *Wymachuje rekami i w rogu pojawia sie piekna, ogromna lodowka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|