|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 12:59 pm
Volfram Személy szerint imádom Akitta videóit. Ez sem volt egy kicsivel sem rosszabb mint a többi, sőt... Nekem a kedvencem a 20000, ARSENALITY, 25000 (mert ebbe én is benne vagyok), na és a videó "vrobinak". Nem csak te én is szeretem Akitta műveit. Murisak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 1:26 pm
jaaaj majdnem kifelejtettem az egyik legnagyobb kedvencemet: For Malreni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 1:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 1:58 pm
Vicces is hülyülős is, nem rossz razz biggrin Főleg a chatelősdi tetszik nekem, disconnected from server lol biggrin
Én meg büszkén elkezdtem "hasonmást" adni az avimhoz smile Tudom hogy nem 100% 1formák.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 2:13 pm
hehe köszi Akitta, ezek is nagyon jók (bár már láttam őket de soha sem baj ha újra tudom őket nézni), még mindig őrzöm a linkját amit levélben küldtél xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 2:23 pm
Akitta-chan Szégyenlem magam...de egyszerűen nincs most semmi hangulatom eféléket animálgatni...köszönöm mindenkinek a postokat...találkozunk egy párezer post múlva...
30k Tök jó lett. blaugh Rövid de jó. blaugh Az tegyszik ahogy mozognak az elején a figurák... xp Tök jó Akitta!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 3:10 pm
A Macskafogó patkányok után újabb kvartett biggrin (a Gaia hivatalos képregény egyik fejezetében szerepel valami Kuro nevű dark-elf csapatféle, annak 1 tagja valszeg a fiú akit "hordok")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 3:48 pm
Obilia A Macskafogó patkányok után újabb kvartett biggrin (a Gaia hivatalos képregény egyik fejezetében szerepel valami Kuro nevű dark-elf csapatféle, annak 1 tagja valszeg a fiú akit "hordok") Naa nem is rossz. Nekem tetszik. (látom tesód még mindíg haragszik...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 27, 2009 3:55 pm
Érdekes, és jópofa, de akit hordazz az csak egy őr, don Kuro máshogy nézz ki. Akitta... ha én ennyire unatkoznék rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 3:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 3:07 am
Ja és fura de a marketplace-es leírás szerint az a feketehajú elf lány.... (mármint az amelyiket hordom, NEM a képregénybeliek) Igazolja az is hogy van olyan formája ahol szoknyáéban van.... Csak elég fiús a haja sweatdrop De a legtöbben úgyis fiúnak tekintik ha látják lol sweatdrop biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 9:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 9:24 am
Jah, bocs, késő volt, és félreolvastam... (alig alszok hétköznaponként, a végére ez lesz általában) sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 28, 2009 1:41 pm
Akitta-chan Szégyenlem magam...de egyszerűen nincs most semmi hangulatom eféléket animálgatni...köszönöm mindenkinek a postokat...találkozunk egy párezer post múlva...
30k ÁÁÁ én is ott vagyok! 4laugh Köszi 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 6:00 am
Büszkeségem hogy részt veszek a magyar wesnoth bajnokságon és eddig csak 5 meccset vesztetem. blaugh Az 5-böl sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|