Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 23, 2009 3:46 pm
Utolsó figyelmeztetés:
Ha nem marad abba a mérhetetlen offolás, figyelmeztetés nélkül menni fognak az írásos figyelmeztetések. Ha már a sznóvidija ügy miatt ki lett dolgozva ez a rendszer, akkor mostantól alkalmazni is fogjuk. Szóval, kérlek titeket, ne offoljatok, mert azzal a mi dolgunkat nehezitek meg és a moderátor egy lusta fajta, ha dolgoznia kell, mérges lesz és az nem jó.
Köszönöm szépen!
Mal~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 24, 2009 4:51 am
sziasztok! 11 éves lány vagyok (kicsit kicsi rolleyes ) Esztinek hivnak (Balázs Eszti) Romániában lakom Kolozsváron... KÉPEIM: (csak egz képem van mert ujból instaláltam a windows=ot)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 24, 2009 6:34 am
Üdv a guildben! blaugh Elméletileg 13-as korhatár van. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 24, 2009 7:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 24, 2009 8:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 24, 2009 8:42 am
Akkor is éljenek a VÁMPÍROK és a Macskások ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 24, 2009 8:43 am
üdv itt (nyugi egyet értek de gyere a tereferébe és ot van egy topic ahol szabadon lehet offolgatni..... még mielőtt mal nagyon bepipulna sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 24, 2009 11:05 pm
xXLov3MusicXx sziasztok! 11 éves lány vagyok (kicsit kicsi rolleyes ) Esztinek hivnak (Balázs Eszti) Romániában lakom Kolozsváron... KÉPEIM: (csak egz képem van mert ujból instaláltam a windows=ot)  Hehehe... Üdv itt nálunk, Medvebocs meg 12 még is meg oldotuk. (ő a kis tesóm)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 1:11 am
Sziasztok! Csillának hívnak és magyar vagyok. Úgy gondoltam itt lenne a helyem. Szeretek olvasni, zenét hallgatni. Legújabb "őrületem": SZERETEM A TWILIGHT-ot minden mennyiségben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 6:52 am
hello itt  lassan alpítok egy i <3 twilight klubot whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 9:17 am
szabcsilla Sziasztok! Csillának hívnak és magyar vagyok. Úgy gondoltam itt lenne a helyem. Szeretek olvasni, zenét hallgatni. Legújabb "őrületem": SZERETEM A TWILIGHT-ot minden mennyiségben. Szia! Na végre itt biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 9:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 10:30 am
Üdv mind2őknek smile
xXLov3MusicXx ne restelld a korodat... én meg attól tartottam hogy csupa tizenéves között lesz fura hogy 20 éves vagyok sweatdrop smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 10:37 am
szabcsilla Sziasztok! Csillának hívnak és magyar vagyok. Úgy gondoltam itt lenne a helyem. Szeretek olvasni, zenét hallgatni. Legújabb "őrületem": SZERETEM A TWILIGHT-ot minden mennyiségben. Üdv nálunk cool Nah szép... Újabb TWILIGHT rajongó.... Obilia: Én is 20 vagyok... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 11:01 am
Medvelaszlo szabcsilla Sziasztok! Csillának hívnak és magyar vagyok. Úgy gondoltam itt lenne a helyem. Szeretek olvasni, zenét hallgatni. Legújabb "őrületem": SZERETEM A TWILIGHT-ot minden mennyiségben. Üdv nálunk cool Nah szép... Újabb TWILIGHT rajongó.... Obilia: Én is 20 vagyok... stare Ok bocs sweatdrop Úgy értem akkor még feszélyezve voltam mert azt hittem hogy főleg fiatalabbakból áll a guild...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|