|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:16 am
racqel Lethiel racqel Siemacie wszyscy, czesc Karina ! 4laugh *skacze na niego* dawno cie nie widzialam whee mialem na popoludniowa zmiane wiec znikalem wtedy w czelusciach fabryki. a rano tu nikogo nie ma! snifff. *przytuuuul* biedactwo sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[zaspana...]
znowu mnie obudzili... po raz drugi dziś...
ide połowic troche kasy... jak cos to PM...
[zgon...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Sayokun Miss_Karina jasne Say xd
Iael- wlasnie jutro odbedzie sie wielka narada w tej sprawie xd xd whee crying crying nikt mi nie wierzy crying Nyu??? kari mi wmawia ze mam zboczone mysli crying To moze jej lepiej nie mowic o zdjeciach ktore ci pokazalam wczoraj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:17 am
O.o ... eme... witaj ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:18 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Miss_Karina jasne Say xd
Iael- wlasnie jutro odbedzie sie wielka narada w tej sprawie xd xd whee crying crying nikt mi nie wierzy crying Nyu??? kari mi wmawia ze mam zboczone mysli crying To moze jej lepiej nie mowic o zdjeciach ktore ci pokazalam wczoraj-____________- jakich znoow zdjeciach... baka niichan, baka neechan... zamorduje was doslownie jak znoow sfotografujecie mnie!!! stressed xp domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:19 am
Oooo.. nie ma to jak *turlu turlu* o tej porze ninja
Witam wszytskich.. xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Miss_Karina jasne Say xd
Iael- wlasnie jutro odbedzie sie wielka narada w tej sprawie xd xd whee crying crying nikt mi nie wierzy crying Nyu??? kari mi wmawia ze mam zboczone mysli crying To moze jej lepiej nie mowic o zdjeciach ktore ci pokazalam wczoraj lepiej nie... ona jest z tym niebezpieczna jeszcze bedzie ze mnie demoralizujesz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Oooo.. nie ma to jak *turlu turlu* o tej porze ninja Witam wszytskich.. xd xp whee hej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina -____________- jakich znoow zdjeciach... baka niichan, baka neechan... zamorduje was doslownie jak znoow sfotografujecie mnie!!! stressed xp domokun xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:21 am
Sayokun lepiej nie... ona jest z tym niebezpieczna jeszcze bedzie ze mnie demoralizujesz XD S Ł U C H A M? ! ! ! !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:22 am
Miss_Karina -____________- jakich znoow zdjeciach... baka niichan, baka neechan... zamorduje was doslownie jak znoow sfotografujecie mnie!!! stressed xp domokun xd i tak trzymać Karinko xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina jakich znoow zdjeciach... baka niichan, baka neechan... zamorduje was doslownie jak znoow sfotografujecie mnie!!! stressed xp domokun xd .... sei nie ma wyboru koniec z aparatem trzeba kupic kamere XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Miss_Karina -____________- jakich znoow zdjeciach... baka niichan, baka neechan... zamorduje was doslownie jak znoow sfotografujecie mnie!!! stressed xp domokun xd i tak trzymać Karinko xp hej nerai xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:23 am
Nerai Oooo.. nie ma to jak *turlu turlu* o tej porze ninja Witam wszytskich.. xd xp whee witaj kaś twisted .. *turu turl* *przytuuuul* whee 4laugh whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:23 am
Miss_Karina Sayokun lepiej nie... ona jest z tym niebezpieczna jeszcze bedzie ze mnie demoralizujesz XD S Ł U C H A M? ! ! ! ! Upsi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|