|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 8:56 am
Lethiel redface ... nie powiem .... redface ... blaugh xd xd xd serdooshko szczesliwe wink wyczowam amorki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 8:58 am
Shinn-chan Lethiel redface ... nie powiem .... redface ... blaugh xd xd xd serdooshko szczesliwe wink wyczowam amorki ninja *chowa serdooshko z nad glowy za plecy* ninja nie mam pojecia o czym moowish sweatdrop xd xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 8:59 am
Lethiel Shinn-chan Lethiel redface ... nie powiem .... redface ... blaugh xd xd xd serdooshko szczesliwe wink wyczowam amorki ninja *chowa serdooshko z nad glowy za plecy* ninja nie mam pojecia o czym moowish sweatdrop xd xd blaugh *wyciaga serducho, ktore ona chowa za plecami i pokazuje* o to mi chodzilo ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 9:00 am
Shinn-chan Lethiel Shinn-chan Lethiel redface ... nie powiem .... redface ... blaugh xd xd xd serdooshko szczesliwe wink wyczowam amorki ninja *chowa serdooshko z nad glowy za plecy* ninja nie mam pojecia o czym moowish sweatdrop xd xd blaugh *wyciaga serducho, ktore ona chowa za plecami i pokazuje* o to mi chodzilo ^^ eek .... gonk *skacze na niego i wyrywa serdooshko* ... redface redface redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 9:03 am
quel re meloneamin, witajcie , znowu odpadlem. kurcze jak mi sie to czesto zdaza ostatnio*rozglada sie * leeeeethiiiii hihihihihi *skacze * heyo *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julusia ma przerwe blaugh
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja musze leciec niestety.. papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 9:05 am
Iael quel re meloneamin, witajcie , znowu odpadlem. kurcze jak mi sie to czesto zdaza ostatnio*rozglada sie * leeeeethiiiii hihihihihi *skacze * heyo *przytula* O.o *patrzy na nadlatoojacego Iaela* witaj whee xd *przytuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 9:06 am
Shinn-chan Ja musze leciec niestety.. papa papatki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 9:08 am
Shinn-chan Ja musze leciec niestety.. papa namaarie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 9:09 am
Czesc Julka poszla spac...
teraz ja tu zadze.... xd biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 9:12 am
Aiko_Luzuki Czesc Julka poszla spac... teraz ja tu zadze.... xd biggrin blaugh witaj *wyciaga lapke* kto ty ?? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 9:15 am
Lethiel Aiko_Luzuki Czesc Julka poszla spac... teraz ja tu zadze.... xd biggrin blaugh witaj *wyciaga lapke* kto ty ?? O.o lol wlasnie hehe kto ty i am Iael
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 9:19 am