|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:27 am
no wlasnie Siemano !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ktos psytuli Julusia ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:28 am
opcy Nerai Ech.. Witam.. Wszystkich.. [Film na kt�rego obejżeniu tak bardzo mi zalezało nie działa! crying crying crying ] hej! Witaj whee
hmm.. czy to tylko ja widze wszystko z opóźnieniem czy coś po prostu jest nie tak ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:29 am
juliangel no wlasnie Siemano !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ktos psytuli Julusia ? Heh xp 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:32 am
Nerai juliangel no wlasnie Siemano !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ktos psytuli Julusia ? Heh xp 3nodding Ech... ale ja wole chlopcuff
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:34 am
juliangel no wlasnie Siemano !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ktos psytuli Julusia ? *przytula* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:38 am
juliangel Nerai juliangel no wlasnie Siemano !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ktos psytuli Julusia ? Heh xp 3nodding Ech... ale ja wole chlopcuff 'przytula' question net mi siadl xp cze narai pa nerai XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:48 am
Siemanko !! Jestem tutaj os nieawna biggrin mam nadzieje ze milo mnie przywitacie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:51 am
Ech...
Aiko siemka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:51 am
Aiko_Luzuki Siemanko !! Jestem tutaj os nieawna biggrin mam nadzieje ze milo mnie przywitacie biggrin *miło ją przywituje* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:53 am
Aiko_Luzuki Siemanko !! Jestem tutaj os nieawna biggrin mam nadzieje ze milo mnie przywitacie biggrin eee... witaj question 3nodding XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:54 am
Aiko_Luzuki: dobra rada od wujka opcego...
włącz sobie PMki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:56 am
aiko bedzie pozniej teraz ja siedze na kompie... scream Aiko to siostra mojego Adasia biggrin
eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 7:59 am
juliangel aiko bedzie pozniej teraz ja siedze na kompie... scream Aiko to siostra mojego Adasia biggrin eek dobrz... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|