|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:32 pm
novelin bry ^^ i zarazem do widzenia vv musze sie wyspac, jutro wielki dzien, pierwszy raz na desce... zabije sie, ale wierze w siebie... Do zobaczenia wszystkim ;] jak ktos chce jakie rzeczy w moim testamencie to prosze pisac na PM ^^si ja lejter!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:35 pm
Kukus Akiko Tamashii ja poprosze cala kase ktora masz razz albo nie....wszystko na wynos poprosze XD pay pay! Misiu... ile chcesz? [tylko wiesz, rozsądnie z kwotą, bądźmy realistami, w samych skarpetkach z gołą dupą zostać nie mogę]hmmm....jak zuwazyles...moja wishlista jest bardzo spora a to jeszczez nie wszystko bo z dnia na dzien wiecej rzeczy mi sie podoba a wszystko tak szybko drozeje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:37 pm
Kombanwa !!
boshe jutro do szkoły... sweatdrop scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:40 pm
juliangel Kombanwa !! boshe jutro do szkoły... sweatdrop scream XDD a ja mam 2 tygodnie wolnego ^_____^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:42 pm
Akiko Tamashii juliangel Kombanwa !! boshe jutro do szkoły... sweatdrop scream XDD a ja mam 2 tygodnie wolnego ^_____^ ja mam rozmowę kwalifikacyjną w szkole, otem ide zapisać się na rehab, potem na ogłoszenie wyników... a na koniec po wyniki poprawki z chemii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:42 pm
nyuu ...*kaldzie sie na lozku na brzuszku i przeciaga sie jak kociak....potem zaczyna mruczec i odstawiac dziwne pozy.........zupelnie jak kot* =^_^= nyuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:43 pm
ja mam we wtorek last egzam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:44 pm
Akiko Tamashii juliangel Kombanwa !! boshe jutro do szkoły... sweatdrop scream XDD a ja mam 2 tygodnie wolnego ^_____^ Buuuuuuuuu... ja dopiero za 2 tyg. mam wolne... crying scream gonk xp [zgon]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:45 pm
no to wy sobie tu siedzcie, a ja pojde spac, jak grzeczne dziecko >.>
dobranoc xd *zamyka drzwi od swojej komorki pod schodami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:45 pm
trzymam kciuki chlopcy ^^...nyu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:46 pm
Ibris no to wy sobie tu siedzcie, a ja pojde spac, jak grzeczne dziecko >.> dobranoc xd *zamyka drzwi od swojej komorki pod schodami* nyuu...sweet dreams wink ^^ ja tez niedlugo ide lulu ^^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:48 pm
Sayonara !! Idziemy spiulkać z moim kochaniem... rano o 6;00 musze wstać na pociag...
[to nie sprawiedliwe... gonk gonk gonk gonk ]
[chlip... crying crying ]
PS: uwaga na różowe króliczki !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:50 pm
juliangel Sayonara !! Idziemy spiulkać z moim kochaniem... rano o 6;00 musze wstać na pociag... [to nie sprawiedliwe... gonk gonk gonk gonk ] [chlip... crying crying ] PS: uwaga na różowe króliczki !! pay pay tym co ida............. zreszta...ja tez musze ide lulu ^^ chce byc wyspana OYASUMI! ^_^- nyu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|