|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 1:01 pm
Ibris ja kocham burze, tak samo jak kocham ogladac horrory ^^ Ale tylko wtedy jak jestem z kims. to jakos tak dziala uspokajajaco. taaa ...ja Ringa ogladalem sam .. i podczas filmu zadzwonil telefon... kapke sie zeschizowalem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 1:02 pm
Ibris ja kocham burze, tak samo jak kocham ogladac horrory ^^ Ale tylko wtedy jak jestem z kims. to jakos tak dziala uspokajajaco. Ja tez luvie burze ...^^ A horrory uwielbiam ...szczegolnie takie masakryczne .. gdzie leje sie krew, ktos traci jakas czesc ciala [np reke]itd ...^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ibris ja kocham burze, tak samo jak kocham ogladac horrory ^^ Ale tylko wtedy jak jestem z kims. to jakos tak dziala uspokajajaco. taaa ...ja Ringa ogladalem sam .. i podczas filmu zadzwonil telefon... kapke sie zeschizowalem sweatdrop maj gad ^^''' ja ogladalam Ringa z kumplem i jeszcze zobaczylam migawke pod progowa. Myslalam, ze zejde... -Ryjek, widziales to? - Co? - No krag vv' - Ee? Jaki krag? ogladaj dalej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ok muszę lecieć ==" jutro do szkoły....na 8.00 gonk i znowu ta presja gonk i znowu glupie nerwy gonk jak ja to uwielbiam :gonK: =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...my tu gadu gadu ...niby takie "hihihi" "Hohoho" ...a tu ja jeszcze muszę fizę powtórzyć stressed ...nienawidzę fizykiii ...i do tego ten podręcznik jest tak głupio napisany-y ...wrrr ...w każdym razie nie zmiania to faktu, że ja sie zmywam ...Trzymajta się ciepło ludziska ...miłej nocki ...do zobaczenia w najbliższej przyszłości... ...Sayoooonara ninja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 1:04 pm
Ntsumi_Aya ok muszę lecieć ==" jutro do szkoły....na 8.00 gonk i znowu ta presja gonk i znowu glupie nerwy gonk jak ja to uwielbiam :gonK: ==" Eh... ja tez jutro na 8:00...==' Papa... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 1:05 pm
Ja- Yosei , Ntsumi_Aya : narazie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 1:05 pm
Ja- Yosei ...my tu gadu gadu ...niby takie "hihihi" "Hohoho" ...a tu ja jeszcze muszę fizę powtórzyć stressed ...nienawidzę fizykiii ...i do tego ten podręcznik jest tak głupio napisany-y ...wrrr ...w każdym razie nie zmiania to faktu, że ja sie zmywam ...Trzymajta się ciepło ludziska ...miłej nocki ...do zobaczenia w najbliższej przyszłości... ...Sayoooonara ninja ... fizyka. ty sie tego uczysz, respect. bye bye dobrze, ze ja mam juz ferie ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 1:06 pm
Ibris opcy Ibris ja kocham burze, tak samo jak kocham ogladac horrory ^^ Ale tylko wtedy jak jestem z kims. to jakos tak dziala uspokajajaco. taaa ...ja Ringa ogladalem sam .. i podczas filmu zadzwonil telefon... kapke sie zeschizowalem sweatdrop maj gad ^^''' ja ogladalam Ringa z kumplem i jeszcze zobaczylam migawke pod progowa. Myslalam, ze zejde... -Ryjek, widziales to? - Co? - No krag vv' - Ee? Jaki krag? ogladaj dalej. taa ale Dark Water i tak bylo najstraszniejsze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 1:08 pm
Juz niedlugo w kinach Egzorcysta i ekranizacja Dooma 3 ... biggrin biggrin
No i Pila .. ale to juz widzialem ...^^
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 1:09 pm
Kiart Juz niedlugo w kinach Egzorcysta i ekranizacja Dooma 3 ... biggrin biggrin No i Pila .. ale to juz widzialem ...^^ wink jakis nowy egzorcysta czy ten stary...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 1:11 pm
opcy Kiart Juz niedlugo w kinach Egzorcysta i ekranizacja Dooma 3 ... biggrin biggrin No i Pila .. ale to juz widzialem ...^^ wink jakis nowy egzorcysta czy ten stary...? nowy ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 1:13 pm
Kiart opcy Kiart Juz niedlugo w kinach Egzorcysta i ekranizacja Dooma 3 ... biggrin biggrin No i Pila .. ale to juz widzialem ...^^ wink jakis nowy egzorcysta czy ten stary...? nowy .... Exorcist: The Beginning
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 1:13 pm
Kiart Kiart opcy Kiart Juz niedlugo w kinach Egzorcysta i ekranizacja Dooma 3 ... biggrin biggrin No i Pila .. ale to juz widzialem ...^^ wink jakis nowy egzorcysta czy ten stary...? nowy .... Exorcist: The Beginning I jeszcze zapomnialem o The Ring 2 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|