|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 7:43 am
Sei chan Hejka, wróciłam!!! *Rozgląda się dookoła*Nie widział ktoś Ozziego?? witaj, im nas wiecej tym weselej wink Ozziego na razie nie widac blaugh .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 7:44 am
Omega Sun Sei chan Hejka, wróciłam!!! *Rozgląda się dookoła*Nie widział ktoś Ozziego?? witaj, im nas wiecej tym weselej wink Ozziego na razie nie widac blaugh . A kto wogule jest??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 7:46 am
Sei chan Omega Sun Sei chan Hejka, wróciłam!!! *Rozgląda się dookoła*Nie widział ktoś Ozziego?? witaj, im nas wiecej tym weselej wink Ozziego na razie nie widac blaugh . A kto wogule jest?? chyba tylko osoby widoczne na poprzedniej stronie (bo reszta sie na razie nie udziela)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 7:48 am
Omega Sun Sei chan Omega Sun Sei chan Hejka, wróciłam!!! *Rozgląda się dookoła*Nie widział ktoś Ozziego?? witaj, im nas wiecej tym weselej wink Ozziego na razie nie widac blaugh . A kto wogule jest?? chyba tylko osoby widoczne na poprzedniej stronie (bo reszta sie na razie nie udziela) Nyu, a gdzie się inni podziali?? O tej porze jest najcześciej sporo osób.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 7:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 7:52 am
Sei chan Nyu, a gdzie się inni podziali?? O tej porze jest najcześciej sporo osób. Nie wiem gdzie sie podziali, ja niedawno przyszlam. Najwiecej osob to sie chyba schodzi pod wieczor sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 7:53 am
Omega Sun Sei chan Nyu, a gdzie się inni podziali?? O tej porze jest najcześciej sporo osób. Nie wiem gdzie sie podziali, ja niedawno przyszlam. Najwiecej osob to sie chyba schodzi pod wieczor sweatdrop Nyu nudno xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 7:56 am
Sei chan Omega Sun Sei chan Nyu, a gdzie się inni podziali?? O tej porze jest najcześciej sporo osób. Nie wiem gdzie sie podziali, ja niedawno przyszlam. Najwiecej osob to sie chyba schodzi pod wieczor sweatdrop Nyu nudno xp fakt, nudnawo troszeczke xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 7:56 am
Aque jak nie mozesz przeliczec liczby na hex'y to uzyj kalkulatora z windozy trza tylko zmienic na widok naukowy i pod wyswietlaczem masz Dec czyli decymalny a obok Hex smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 7:58 am
warzywo Aque jak nie mozesz przeliczec liczby na hex'y to uzyj kalkulatora z windozy trza tylko zmienic na widok naukowy i pod wyswietlaczem masz Dec czyli decymalny a obok Hex smile Teraz mi to kurcze mówisz? biggrin Ja do tego sama doszłam, tzn. policzyłam sama biggrin (teraz tylko poczekać, aż Blog.pl uaktualni mi stronkę xP)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 8:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 8:04 am
Spoko, ważne, że kolor jest biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 8:08 am
mam tylko nadzieje ze nie zaden rozowy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 8:11 am
Chce ktoś linka do stronki ze spora ilością gier na emulator GBA??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 8:11 am
warzywo mam tylko nadzieje ze nie zaden rozowy blaugh NIe, to ciemny fiolet, ale na początku miał być czerwonym biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|