|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:50 pm
O__O chwile mnie nie bylo a tu sie za mna chowaja XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kapie sie, patrze na sufit a tam pajak. Czym predzej wchodze z wanny, odsuwam sie... a pajak po suficie za mna. A za knem jeszcze burza, ja sama... vv' tyle stresu a potem sie dziwia, ze ja mam nerwice.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:52 pm
Ibris Kapie sie, patrze na sufit a tam pajak. Czym predzej wchodze z wanny, odsuwam sie... a pajak po suficie za mna. A za knem jeszcze burza, ja sama... vv' tyle stresu a potem sie dziwia, ze ja mam nerwice. ...było go kapciem rzucić stare ...albo cokolwiek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Kapie sie, patrze na sufit a tam pajak. Czym predzej wchodze z wanny, odsuwam sie... a pajak po suficie za mna. A za knem jeszcze burza, ja sama... vv' tyle stresu a potem sie dziwia, ze ja mam nerwice. Oh...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Ntsumi_Aya Kiart :spoglada na wystraszana Ntsumi ...chwile sie zastanawia ...otwiera szufldade i chowa wszstko...: blaugh *powoli wychodzi zza Saya i siada na kanapie..*dziekooje* ==" zamienia się w wilka i zaczyna kulić* wink *przybliża się do Kiart'a* a ty właściwie od ilu tu jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:53 pm
Ibris Kapie sie, patrze na sufit a tam pajak. Czym predzej wchodze z wanny, odsuwam sie... a pajak po suficie za mna. A za knem jeszcze burza, ja sama... vv' tyle stresu a potem sie dziwia, ze ja mam nerwice. Burza??? ..ty to sie masz fajnie ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:54 pm
opcy Ibris Kapie sie, patrze na sufit a tam pajak. Czym predzej wchodze z wanny, odsuwam sie... a pajak po suficie za mna. A za knem jeszcze burza, ja sama... vv' tyle stresu a potem sie dziwia, ze ja mam nerwice. Burza??? ..ty to sie masz fajnie .. jak jestem sama, to jestem w stanie wystraszyc sie wlasnego cienia vv' mozecie sie smiac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:55 pm
Ibris opcy Ibris Kapie sie, patrze na sufit a tam pajak. Czym predzej wchodze z wanny, odsuwam sie... a pajak po suficie za mna. A za knem jeszcze burza, ja sama... vv' tyle stresu a potem sie dziwia, ze ja mam nerwice. Burza??? ..ty to sie masz fajnie .. jak jestem sama, to jestem w stanie wystraszyc sie wlasnego cienia vv' mozecie sie smiac. ...ha-ha-ha! ...śmiejemy się ... ... stare żarowałem ... ...ale żart mi się udał - hahaha! ...śmiejemy się ... ...nieważne stare żartowałem... ... ...(ale ja lubie jak jest burza)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:55 pm
Ibris opcy Ibris Kapie sie, patrze na sufit a tam pajak. Czym predzej wchodze z wanny, odsuwam sie... a pajak po suficie za mna. A za knem jeszcze burza, ja sama... vv' tyle stresu a potem sie dziwia, ze ja mam nerwice. Burza??? ..ty to sie masz fajnie .. jak jestem sama, to jestem w stanie wystraszyc sie wlasnego cienia vv' mozecie sie smiac. witaj w klubie =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:56 pm
Ntsumi_Aya Kiart Ntsumi_Aya Kiart :spoglada na wystraszana Ntsumi ...chwile sie zastanawia ...otwiera szufldade i chowa wszstko...: blaugh *powoli wychodzi zza Saya i siada na kanapie..*dziekooje* ==" zamienia się w wilka i zaczyna kulić* wink *przybliża się do Kiart'a* a ty właściwie od ilu tu jestes? tzn ... :zaglada do szuflady ...:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:58 pm
Ja- Yosei ...ha-ha-ha! ...śmiejemy się ... ... stare żarowałem ... ...ale żart mi się udał - hahaha! ...śmiejemy się ... ...nieważne stare żartowałem... ... ...(ale ja lubie jak jest burza) ...hahaha ... ...smieje się razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...(ale ja lubie jak jest burza) no mi wlasnie tez o to chodzilo .... burze sa w pytke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja kocham burze, tak samo jak kocham ogladac horrory ^^ Ale tylko wtedy jak jestem z kims. to jakos tak dziala uspokajajaco.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 1:00 pm
Ibris ja kocham burze, tak samo jak kocham ogladac horrory ^^ Ale tylko wtedy jak jestem z kims. to jakos tak dziala uspokajajaco. taaa szczegulnie jak to jest kolega z klasy lub z obozu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|