Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7277 7278 7279 7280 7281 7282 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sayokun

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 12:50 pm

O__O chwile mnie nie bylo a tu sie za mna chowaja XD

... ninja

RUFUS.ABBYSINIAN

Gailenquen

Kapie sie, patrze na sufit a tam pajak. Czym predzej wchodze z wanny, odsuwam sie... a pajak po suficie za mna. A za knem jeszcze burza, ja sama... vv' tyle stresu a potem sie dziwia, ze ja mam nerwice.
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 12:52 pm

Ibris
Kapie sie, patrze na sufit a tam pajak. Czym predzej wchodze z wanny, odsuwam sie... a pajak po suficie za mna. A za knem jeszcze burza, ja sama... vv' tyle stresu a potem sie dziwia, ze ja mam nerwice.

...było go kapciem rzucić stare
...albo cokolwiek

RUFUS.ABBYSINIAN

Kiart

Ibris

Oh...^^

Kiart
Ntsumi_Aya
Kiart

:spoglada na wystraszana Ntsumi ...chwile sie zastanawia ...otwiera szufldade i chowa wszstko...:

blaugh

*powoli wychodzi zza Saya i siada na kanapie..*dziekooje* ==" zamienia się w wilka i zaczyna kulić*

wink

*przybliża się do Kiart'a* a ty właściwie od ilu tu jestes?

Ntsumi_Aya

opcy

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 12:53 pm

Ibris

Burza??? ..ty to sie masz fajnie ..
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 12:54 pm

opcy
Ibris

jak jestem sama, to jestem w stanie wystraszyc sie wlasnego cienia vv' mozecie sie smiac.

Gailenquen

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 12:55 pm

Ibris
opcy
Ibris

jak jestem sama, to jestem w stanie wystraszyc sie wlasnego cienia vv' mozecie sie smiac.

...ha-ha-ha!
...śmiejemy się
...
... stare żarowałem
...
...ale żart mi się udał - hahaha!
...śmiejemy się
...
...nieważne stare żartowałem...
...
...(ale ja lubie jak jest burza)
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 12:55 pm

Ibris
opcy
Ibris

witaj w klubie =='

Ntsumi_Aya

Kiart

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 12:56 pm

Ntsumi_Aya
Kiart
Ntsumi_Aya
Kiart

:spoglada na wystraszana Ntsumi ...chwile sie zastanawia ...otwiera szufldade i chowa wszstko...:

blaugh

*powoli wychodzi zza Saya i siada na kanapie..*dziekooje* ==" zamienia się w wilka i zaczyna kulić*

wink

*przybliża się do Kiart'a* a ty właściwie od ilu tu jestes?

tzn ...

:zaglada do szuflady ...:
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 12:58 pm

Ja- Yosei

...ha-ha-ha!
...śmiejemy się
...
... stare żarowałem
...
...ale żart mi się udał - hahaha!
...śmiejemy się
...
...nieważne stare żartowałem...
...

...hahaha
...
...smieje się razz

Ntsumi_Aya

opcy

Ja- Yosei

no mi wlasnie tez o to chodzilo .... burze sa w pytke

ja kocham burze, tak samo jak kocham ogladac horrory ^^ Ale tylko wtedy jak jestem z kims. to jakos tak dziala uspokajajaco.

Gailenquen

Ntsumi_Aya

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 1:00 pm

Ibris
ja kocham burze, tak samo jak kocham ogladac horrory ^^ Ale tylko wtedy jak jestem z kims. to jakos tak dziala uspokajajaco.

taaa szczegulnie jak to jest kolega z klasy lub z obozu blaugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7277 7278 7279 7280 7281 7282 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games