|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:34 pm
opcy Ntsumi_Aya Kiart ... Ide na kolacje .... xd xd zaraz wracam ... wink hyh!! nie uciekaj!! nieskończyłam konsumować twojej krwii!!!! ehh *wzdycha* wszyscy są tacy sami ==' wbije im się tylko kły a oni uciekają ;( a co .. masz niski poziom hemoglobiny? nie smiej sie z tego stare moja matka przez to 3 misiace w szpitalu spedzila i ja ledwo odratowali stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:37 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:38 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:41 pm
Jestem z powrotem... blaugh
:wchodzi do pokoju z czosnkiem na szyii, w reku trzyma krzyz...sisada na fotelu ... obok myszki kladzie rewolwer z kulami z roztworem srebra ...:
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:41 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:43 pm
Kiart Jestem z powrotem... blaugh :wchodzi do pokoju z czosnkiem na szyii, w reku trzyma krzyz...sisada na fotelu ... obok myszki kladzie rewolwer z kulami z roztworem srebra ...: wink O.o ... witaj spowrotem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:43 pm
Kiart Jestem z powrotem... blaugh :wchodzi do pokoju z czosnkiem na szyii, w reku trzyma krzyz...sisada na fotelu ... obok myszki kladzie rewolwer z kulami z roztworem srebra ...: wink :X *chowa się za Sayo* ok ok już nie będę crying tylko to schowaj!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:44 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:45 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:45 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:46 pm
Ntsumi_Aya Kiart Jestem z powrotem... blaugh :wchodzi do pokoju z czosnkiem na szyii, w reku trzyma krzyz...sisada na fotelu ... obok myszki kladzie rewolwer z kulami z roztworem srebra ...: wink :X *chowa się za Sayo* ok ok już nie będę crying tylko to schowaj!!! crying :spoglada na wystraszana Ntsumi ...chwile sie zastanawia ...otwiera szufldade i chowa wszstko...: blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:48 pm
Kiart :spoglada na wystraszana Ntsumi ...chwile sie zastanawia ...otwiera szufldade i chowa wszstko...: blaugh *powoli wychodzi zza Saya i siada na kanapie..*dziekooje* ==" zamienia się w wilka i zaczyna kulić*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:49 pm
Ntsumi_Aya Kiart :spoglada na wystraszana Ntsumi ...chwile sie zastanawia ...otwiera szufldade i chowa wszstko...: blaugh *powoli wychodzi zza Saya i siada na kanapie..*dziekooje* ==" zamienia się w wilka i zaczyna kulić* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|