|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:05 pm
Ibris Kyoko Suomi hej, co lepiej wybrać z listu z tego miesiąca? naszyjnik czy bransoletki? co obi naszyjnik? świec na czerwono, czy co? naszyjnik ;P Yosei - moze bunkier sobie spraw? wink ...nie no - jak trzea to się zamknę w moim dojo albo na pięterku moim ... ...Lethiel - tak właściwie to tego szczura nie ma sie co bać chociaz nie wiem skąd sie tam wziął i co to za szczur ...a te pająki...hm...nie wiem czy jadowite, ale siedzą potulnie pod fotelem i go bronią - to nie ruszam ...moja magia je przyciąga domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:06 pm
Ntsumi_Aya z ktoś może jakieś fajne obrazki? mam kilka ale szukam czegos fajnego do zrobienia stronki... co to sa fajne obrazki w Twoim mniemaniu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:07 pm
Ntsumi_Aya z ktoś może jakieś fajne obrazki? mam kilka ale szukam czegos fajnego do zrobienia stronki... ...ale - jakie obrazki? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:07 pm
Ja- Yosei ...Lethiel - tak właściwie to tego szczura nie ma sie co bać chociaz nie wiem skąd sie tam wziął i co to za szczur ...a te pająki...hm...nie wiem czy jadowite, ale siedzą potulnie pod fotelem i go bronią - to nie ruszam ...moja magia je przyciąga domokun szczoora sie nie boju.. ale pajaki .. gonk gonk gonk crying chwileczke... jak to przyciaga O.o .. gonk .. *zeskakooje z niego jak opashona* gonk xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:09 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...nie no - jak trzea to się zamknę w moim dojo albo na pięterku moim ... ...Lethiel - tak właściwie to tego szczura nie ma sie co bać chociaz nie wiem skąd sie tam wziął i co to za szczur ...a te pająki...hm...nie wiem czy jadowite, ale siedzą potulnie pod fotelem i go bronią - to nie ruszam ...moja magia je przyciąga domokun *odsuwa sie nieznacznie* jak nie wchodza na obcych_spokojnych to dobrze. arachnofobia jest straszne. Lethi - nie idz na pewna smierc^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyoko Suomi Lethiel Kyoko Suomi hej, co lepiej wybrać z listu z tego miesiąca? naszyjnik czy bransoletki? co obi naszyjnik? świec na czerwono, czy co? ja mam jedno i droogie whee wink wybiesh cio ci siem bardziej podoba 3nodding naszyjnik swieci na czerwono a bransoletka na blekitno.. jak ta cio mam na lapce 3nodding dzieki za informacje *przytula* moglabys na chwilke zalozyc ten naszyjnik? biggrin .. proshu bardzo whee *pokazooje sie w naszyjniq* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:10 pm
Lethiel Ja- Yosei ...Lethiel - tak właściwie to tego szczura nie ma sie co bać chociaz nie wiem skąd sie tam wziął i co to za szczur ...a te pająki...hm...nie wiem czy jadowite, ale siedzą potulnie pod fotelem i go bronią - to nie ruszam ...moja magia je przyciąga domokun szczoora sie nie boju.. ale pajaki .. gonk gonk gonk crying chwileczke... jak to przyciaga O.o .. gonk .. *zeskakooje z niego jak opashona* gonk xd xd xd ... stare ...spokojnie, spokojnie ...niech sobie tam siędzą jak im wygodnie i nikomu nie przeszkadzają...w innym wypadku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:10 pm
Ja- Yosei Ntsumi_Aya z ktoś może jakieś fajne obrazki? mam kilka ale szukam czegos fajnego do zrobienia stronki... ...ale - jakie obrazki? sweatdrop fajne blaugh wystarczy ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:11 pm
Lethiel biggrin .. proshu bardzo whee *pokazooje sie w naszyjniq* 3nodding dziekuje heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:11 pm
Ja- Yosei Lethiel Ja- Yosei ...Lethiel - tak właściwie to tego szczura nie ma sie co bać chociaz nie wiem skąd sie tam wziął i co to za szczur ...a te pająki...hm...nie wiem czy jadowite, ale siedzą potulnie pod fotelem i go bronią - to nie ruszam ...moja magia je przyciąga domokun szczoora sie nie boju.. ale pajaki .. gonk gonk gonk crying chwileczke... jak to przyciaga O.o .. gonk .. *zeskakooje z niego jak opashona* gonk xd xd xd ... stare ...spokojnie, spokojnie ...niech sobie tam siędzą jak im wygodnie i nikomu nie przeszkadzają...w innym wypadku whee .. maj hiroł !! *przytuuuul* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:12 pm
...brat chce kompa - na chwile ide ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya z ktoś może jakieś fajne obrazki? mam kilka ale szukam czegos fajnego do zrobienia stronki... wejdz sobie na google.pl wpisz obrazki albo jakis inny motyw ... lub poszukja sobie czegos w grafice ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyoko Suomi Lethiel biggrin .. proshu bardzo whee *pokazooje sie w naszyjniq* 3nodding dziekuje heart no prob wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|