|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:00 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya wr�ciłam *siada zmęczona na fotelu =="* hajak!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun http://www.icpnet.pl/~ukiand/oskar.avi mozecie tylko sprawdzic czy wam sie wlacza sciaganie?? chce mi scigac normalny plik...23,5mb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:01 pm
hej, co lepiej wybrać z listu z tego miesiąca? naszyjnik czy bransoletki? co obi naszyjnik? świec na czerwono, czy co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:01 pm
Ja- Yosei Lethiel Ja- Yosei Lethiel ...to nic nie da - jest też przyspawane i przyklejone... whee ...i chronione silną magią eek ... hm... ninja .. ale .. to jest magiczny sroobokret xd xd xd ...aha - byłbym zapomniał ...gdzieś tam pewnie jest jakiś szczur, kilka pająk...no i do tego pułapka ogniowa, kwasowa, nożowa, kolcowa, pułapka na niedzwiedzie a poza tym podpięte do prądu i zabezpieczone kilkoma runami ... ...Ibris - bardzo chętnie eek eek eek gonk piiiiiiiiiiiiiiiisk !! *wskakooje mu na kolana* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:02 pm
Sayokun http://www.icpnet.pl/~ukiand/oskar.avi mozecie tylko sprawdzic czy wam sie wlacza sciaganie?? ...Ahoj Sayo ...a mi sie włącza ściągnie wybieram katalog, ale dalej nie chce się ściągac - nagle okno znika... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:02 pm
Jak klikam to się włącza ścigania to flderu tymczasowego.. ale się ściąga biggrin O__O chce mi scigac normalny plik...23,5mb tak powinno byc dzieki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:03 pm
Ja- Yosei Sayokun http://www.icpnet.pl/~ukiand/oskar.avi mozecie tylko sprawdzic czy wam sie wlacza sciaganie?? ...Ahoj Sayo ...a mi sie włącza ściągnie wybieram katalog, ale dalej nie chce się ściągac - nagle okno znika... ... -___- nie wiem co jest z tym plikiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:03 pm
Kyoko Suomi hej, co lepiej wybrać z listu z tego miesiąca? naszyjnik czy bransoletki? co obi naszyjnik? świec na czerwono, czy co? naszyjnik ;P Yosei - moze bunkier sobie spraw? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:04 pm
Kyoko Suomi hej, co lepiej wybrać z listu z tego miesiąca? naszyjnik czy bransoletki? co obi naszyjnik? świec na czerwono, czy co? ja mam jedno i droogie whee wink wybiesh cio ci siem bardziej podoba 3nodding naszyjnik swieci na czerwono a bransoletka na blekitno.. jak ta cio mam na lapce 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Jak klikam to się włącza ścigania to flderu tymczasowego.. ale się ściąga biggrin O__O chce mi scigac normalny plik...23,5mb tak powinno byc dzieki whee np wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
z ktoś może jakieś fajne obrazki? mam kilka ale szukam czegos fajnego do zrobienia stronki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 12:05 pm
Lethiel Kyoko Suomi hej, co lepiej wybrać z listu z tego miesiąca? naszyjnik czy bransoletki? co obi naszyjnik? świec na czerwono, czy co? ja mam jedno i droogie whee wink wybiesh cio ci siem bardziej podoba 3nodding naszyjnik swieci na czerwono a bransoletka na blekitno.. jak ta cio mam na lapce 3nodding dzieki za informacje *przytula* moglabys na chwilke zalozyc ten naszyjnik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|