|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:46 am
Kiart oskarex Lethiel Kiart Lethiel Kiart witaj 4laugh *przytuuuuul* whee whee whee *rzooca w niego snieshka* blaugh xd Auu... gonk :strzepuje snieg ... robi nowa kulke i odrzuca ...: hihi .. whee *robi unik* blaugh Ja się tak nie bawie *zły, robi kulę śnieżną i spycha wszytskie 'pionki'* :wtopil sie w kule i rozbil sie z nia o Drzewo: :...rozdmuchuje gwiazki... bierze wyrzutnie do pilek tenisowych ... wyrzuca pilki ... wsypuje snieg i strzela sniezkami w oskarex i Lethiel: xd Wkońcu godny przeciwnik biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oskarex Lethiel oskarex Tak się nie bawię *robi igloo i rzuca śnieżkami we wszytskich* oszukujesh xd xp *chowa sie za opcym* blaugh Śniegu mam pod dostakiem bla bla xd *uchyla sie przed sniezka Kiarta* *odrzooca* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:47 am
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...ohayo ...jak tam ...głowa? sweatdrop wszystko w pozadku.. oprocz glowy jestem zdrowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:48 am
czesc opcy ^^ *wyciaga paczke czekoladek* ite, ite...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:48 am
*skacze na niego i przewraca razem z fotelem* whee whee whee *przytuuul* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:49 am
Lethiel *skacze na niego i przewraca razem z fotelem* whee whee whee *przytuuul* xd xd xd Mania skakania? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:50 am
Lethiel *skacze na niego i przewraca razem z fotelem* whee whee whee *przytuuul* xd xd xd ... ... whee ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:50 am
Ibris czesc opcy ^^ *wyciaga paczke czekoladek* ite, ite... *czestuje sie* dzienki!! niemozliwe.. trejd poszedl juz za 5 razem.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:51 am
oskarex Lethiel *skacze na niego i przewraca razem z fotelem* whee whee whee *przytuuul* xd xd xd Mania skakania? :> hihe.. rozpiera mnie energia twisted *przeskakooje na Oscarexa i przewraca* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:51 am
oskarex Lethiel *skacze na niego i przewraca razem z fotelem* whee whee whee *przytuuul* xd xd xd Mania skakania? :> raczej nie ... to z przyzwyczajenia ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:52 am
Ja- Yosei Lethiel *skacze na niego i przewraca razem z fotelem* whee whee whee *przytuuul* xd xd xd ... ... whee ...O.o ... szczwaniaczq xd *zlazi z niego* *wchodzi do swojego pokoiq* *za chwile wyhodzi ze sroobokretem w lapkach* xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|