|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:36 am
Lethiel Kiart witaj 4laugh *przytuuuuul* whee whee whee *rzooca w niego snieshka* blaugh xd Quote: Auu... gonk :strzepuje snieg ... robi nowa kulke i odrzuca ...:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:37 am
Lethiel oskarex Witam *hm? Tego jeszcze tu nie widziałem* BTW. O co chodzi z tym bump? hieh.. bump tio taki .. hm.. zapelniacz miejsca ?? xd jak nie mash nic do powiedzenia stawiash "bump" .. zazwyczaj sie je pishe zeby szybko zarobic na postowaniu 3nodding 3nodding 3nodding Mhm dzięki ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:38 am
Kiart Lethiel Kiart witaj 4laugh *przytuuuuul* whee whee whee *rzooca w niego snieshka* blaugh xd Quote: Auu... gonk :strzepuje snieg ... robi nowa kulke i odrzuca ...: hihi .. whee *robi unik* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:39 am
oskarex Lethiel oskarex Witam *hm? Tego jeszcze tu nie widziałem* BTW. O co chodzi z tym bump? hieh.. bump tio taki .. hm.. zapelniacz miejsca ?? xd jak nie mash nic do powiedzenia stawiash "bump" .. zazwyczaj sie je pishe zeby szybko zarobic na postowaniu 3nodding 3nodding 3nodding Mhm dzięki ^^' hieh.. do usloog wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oskarex Witam *hm? Tego jeszcze tu nie widziałem* BTW. O co chodzi z tym bump? WItaj... Milo Mi poznac ... A z tym BuMp to ja tez do konca nie wiem o co chodzi ... ale jak nie masz co pisac to sobie piszesz BUMP...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czuje, ze znow nie bede nadazac ^^ a jeszce mi na gg siedza...
*patrzy do pokoiku, lodowy posazek stoi*
Yosei - calkiem niezle, ale popracowac musisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kiart Lethiel Kiart witaj 4laugh *przytuuuuul* whee whee whee *rzooca w niego snieshka* blaugh xd Auu... gonk :strzepuje snieg ... robi nowa kulke i odrzuca ...: hihi .. whee *robi unik* blaugh Ja się tak nie bawie *zły, robi kulę śnieżną i spycha wszytskie 'pionki'*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:41 am
oskarex Lethiel Kiart Lethiel Kiart witaj 4laugh *przytuuuuul* whee whee whee *rzooca w niego snieshka* blaugh xd Auu... gonk :strzepuje snieg ... robi nowa kulke i odrzuca ...: hihi .. whee *robi unik* blaugh Ja się tak nie bawie *zły, robi kulę śnieżną i spycha wszytskie 'pionki'* O.o ... hehe xd *przetoorlowooje sie* *wstaje* *robi koolke i rzooca w oskara* whee blaugh whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:42 am
Tak się nie bawię *robi igloo i rzuca śnieżkami we wszytskich*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:43 am
4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuulas ogromniasty* witaj xd whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:43 am
oskarex Tak się nie bawię *robi igloo i rzuca śnieżkami we wszytskich* oszukujesh xd xp *chowa sie za opcym* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:44 am
...ohayo ...jak tam ...głowa? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:45 am
Lethiel oskarex Tak się nie bawię *robi igloo i rzuca śnieżkami we wszytskich* oszukujesh xd xp *chowa sie za opcym* blaugh Śniegu mam pod dostakiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:45 am
oskarex Lethiel Kiart Lethiel Kiart witaj 4laugh *przytuuuuul* whee whee whee *rzooca w niego snieshka* blaugh xd Auu... gonk :strzepuje snieg ... robi nowa kulke i odrzuca ...: hihi .. whee *robi unik* blaugh Ja się tak nie bawie *zły, robi kulę śnieżną i spycha wszytskie 'pionki'* :wtopil sie w kule i rozbil sie z nia o Drzewo: :...rozdmuchuje gwiazki... bierze wyrzutnie do pilek tenisowych ... wyrzuca pilki ... wsypuje snieg i strzela sniezkami w oskarex i Lethiel: xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|