|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:27 am
Ja- Yosei oskarex Ja- Yosei oskarex Witam biggrin .. z nową koszulką biggrin ...ja też witam ...skąd ją masz? xd Thank for You razz Buzi Ci nie dam razz ...a czemu nie wink ... ... eek xd xd xd O.o .. lol .. ciekawych rzeczy sie dowiedziec mozna blaugh xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:28 am
Ta.. ja siebie opisałem w odpowiednim temacie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:28 am
oskarex Lethiel oskarex Witam biggrin .. z nową koszulką biggrin O.o .. o.O .. ojejq jejq jej .. nowy whee *przytuuuuuuuuuuul* witaj blaugh whee jestem Lethi wink *podaje lapke* miauu jestem oskarex, teorytycznie to tylko OSKAr razz *rez podaje łapę* - *fiu fiu* O.o .. redface ... milo poznac wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:29 am
Lethiel Ja- Yosei oskarex Ja- Yosei oskarex Witam biggrin .. z nową koszulką biggrin ...ja też witam ...skąd ją masz? xd Thank for You razz Buzi Ci nie dam razz ...a czemu nie wink ... ... eek xd xd xd O.o .. lol .. ciekawych rzeczy sie dowiedziec mozna blaugh xd xd xd ...niby jakich? stare ...ja mam całkowicie poprawną orientację, jak coś... ... stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:31 am
oye wszystkim ^^ wrocilam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:32 am
Ja- Yosei ...niby jakich? stare ...ja mam całkowicie poprawną orientację, jak coś... ... stare ... *zaglada mu przez ramie* cio to ?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
... (macie - pośmiejcie się troche)

|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris oye wszystkim ^^ wrocilam XD mmm...Nowa Kreacja ...?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam *hm? Tego jeszcze tu nie widziałem* BTW. O co chodzi z tym bump?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:33 am
Ibris oye wszystkim ^^ wrocilam XD *skacze na nią* xd witaj Ibris 4laugh *przytuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:34 am
Ibris oye wszystkim ^^ wrocilam XD Czeeeeeeeeść razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:34 am
Kiart witaj 4laugh *przytuuuuul* whee whee whee *rzooca w niego snieshka* blaugh xd
Yoseiq z czego tu siem smiac .. O.o .. fajne whee 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 11:36 am
oskarex Witam *hm? Tego jeszcze tu nie widziałem* BTW. O co chodzi z tym bump? hieh.. bump tio taki .. hm.. zapelniacz miejsca ?? xd jak nie mash nic do powiedzenia stawiash "bump" .. zazwyczaj sie je pishe zeby szybko zarobic na postowaniu 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|