|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 10:10 am
*odstawia kilka pieczęci* W śniegu ukrycie technika gradu tysiąca śniezek - Haaaaaaaaaaa *z naieba zaczynają spadać sporawe śnieżki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 10:10 am
hello 4laugh aaa *zuca 5cioma sniezkami naraz w Setsune* ZEMSTA :CUTE: whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 10:11 am
sieg jest brzydki a fe!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 10:13 am
cze, szto djełacie? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 10:14 am
Elo Wam ...^^ biggrin biggrin
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 10:14 am
Christoff_Gangrell *odstawia kilka pieczęci* W śniegu ukrycie technika gradu tysiąca śniezek - Haaaaaaaaaaa *z naieba zaczynają spadać sporawe śnieżki* cos ci nie wyszlo....sniezki sie po 2 sek roztapiaja..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 10:15 am
*unik przed 5-cioma śnieżkami baliaur* skoro wy tak gracie to ja tesh blaugh whee *przywołuje wielką śnieżycę* whee
hello jas, axia 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 10:17 am
Setsuna Dragonclaw *unik przed 5-cioma śnieżkami baliaur* skoro wy tak gracie to ja tesh blaugh whee *przywołuje wielką śnieżycę* whee hello jas, axia 3nodding whee Helo tym cio psisli *rysuje pieczec na sniegu i obserwuje jak zaczyna spadac znieba niebiesko czarny snieg*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 10:20 am
Baliaur Setsuna Dragonclaw *unik przed 5-cioma śnieżkami baliaur* skoro wy tak gracie to ja tesh blaugh whee *przywołuje wielką śnieżycę* whee hello jas, axia 3nodding whee Helo tym cio psisli *rysuje pieczec na sniegu i obserwuje jak zaczyna spadac znieba niebiesko czarny snieg* ^^ yeah ^^ *dorysowuje kolejną i spadają z nieba landrynki 3nodding *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 10:22 am
Baliaur Christoff_Gangrell *odstawia kilka pieczęci* W śniegu ukrycie technika gradu tysiąca śniezek - Haaaaaaaaaaa *z naieba zaczynają spadać sporawe śnieżki* cos ci nie wyszlo....sniezki sie po 2 sek roztapiaja.. wolałąbyś gradowe?? takie tysh mogą być.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 10:25 am
papathus *jak wychodzi zostawiajac kolejna pieczec.. zaczyna padac rozmywajacy wszystko czerwony deszcz* to nie krew.. to wino blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 10:27 am
Baliaur papathus *jak wychodzi zostawiajac kolejna pieczec.. zaczyna padac rozmywajacy wszystko czerwony deszcz* to nie krew.. to wino blaugh *sciera wszystkie pieczecie* papathus 3nodding tak wogole to co u was rybki slychac? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|