|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:41 am
z ta nasniezarką to byl chwyt ponizej pasa stare ... XD.. **wyciaga parasol i buduje iglo** .. i co ? XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:42 am
Baliaur Ibris *robi balwana w postaci ponetnego meskiego cialka* muwaha... *rzuca sie na balwana* on jest m,oj twisted ooo josh go nie ma *patrzy na kupe sniegu* sweatdrop a mialo byc tak pieknie stressed nie przejmuj sie i tak był z niego zimny drań...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:43 am
Ibris Vykk *staje z boku ptrzy na razorka i Ibris* ...hmmm...*rzuca w razorka*...hehe *pochodzi do ibris i poklepuje po ramieniu...*jak chcesz zeby bylo ladnie to muszis tu zrobic wieksza wypuklosc*pokazuje na meskosc krysztalowego osobnika*...a nie takiego fistaszka blaugh no chyba ze mu sie skurczyl od zimna blaugh hmh, a mozez pokazac jak to ma dokladnie wygladac? wink *bierze kupke sniegu, dokleja gdzie trzeba i z czuloscia formuje* teraz dobry? Ej.. ty nei masz zabawaic sie z balawnem tylko ze mną ><' scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:43 am
Baliaur... wiem XD Sei, zrob mi duza kostke lodu ^_____^ *bierze dlutko, mlotek* Vykk, bedziesz mowil czy powiekszac XD
*siada przy stoleczku*
(tzn. zaja wroce za godzinka, kosciolek czeka... bye bye)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:45 am
Ibris Vykk *staje z boku ptrzy na razorka i Ibris* ...hmmm...*rzuca w razorka*...hehe *pochodzi do ibris i poklepuje po ramieniu...*jak chcesz zeby bylo ladnie to muszis tu zrobic wieksza wypuklosc*pokazuje na meskosc krysztalowego osobnika*...a nie takiego fistaszka blaugh no chyba ze mu sie skurczyl od zimna blaugh hmh, a mozez pokazac jak to ma dokladnie wygladac? wink *bierze kupke sniegu, dokleja gdzie trzeba i z czuloscia formuje* teraz dobry? no nie weim musialbm zobasczyc na wlasne oczy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:45 am
*Kończy robic gurke i zaczyna ją wygładzac potem robi duza kostke lodu dla Ibris*Nyu=^_^= a teraz na saneczki Wheeee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:47 am
Ibris Baliaur... wiem XD Sei, zrob mi duza kostke lodu ^_____^ *bierze dlutko, mlotek* Vykk, bedziesz mowil czy powiekszac XD *siada przy stoleczku* (tzn. zaja wroce za godzinka, kosciolek czeka... bye bye) papathus *siada obnok kupy sniegu* ale ci faceci ulotni... ja kcialam sie na niego tylko rzucic a on josh sie rozplynal whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|