Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7263 7264 7265 7266 7267 7268 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

rAzorek

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:06 am

Swoją drogą, naprawde dobry program / gra lub inny produkt / moze sie tak nazwac wtedy keidy czlowiek chociaz posiada pirata to chce kupic oryginał żeby doceinić prace autora...
Np, ja mam swoją ulubioną gre.. i wsyzstkei dodatki do niej piraty... Ale w tej chwili zbeiram by kupic edycje kolekcjonerską /czyli oryginalną... /
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:07 am

Czołem ludu!!!!!!!

Christoff_Gangrell

oskarex

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:08 am

rAzorek
Swoją drogą, naprawde dobry program / gra lub inny produkt / moze sie tak nazwac wtedy keidy czlowiek chociaz posiada pirata to chce kupic oryginał żeby doceinić prace autora...
Np, ja mam swoją ulubioną gre.. i wsyzstkei dodatki do niej piraty... Ale w tej chwili zbeiram by kupic edycje kolekcjonerską /czyli oryginalną... /

Taa.. Szkoda że w gry nie gram od prawie 3 lat razz
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:09 am

Christoff_Gangrell
Czołem ludu!!!!!!!

cze xp

rAzorek

Gailenquen

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:09 am

rAzorek

dorzuce ci 5zl, okej?

Iael, troche wiecej cienia :>

Oye Chris
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:10 am

rAzorek

swieta racja
ja mam black & white oryginalke za 35 zl kupilam xd
jak sie cos lubi to nie winno sie tworcow okradac.. xp
(ale jak mnie nie stac to niestety kupic ni moge sweatdrop )

Baliaur

rAzorek

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:11 am

oskarex
rAzorek

Taa.. Szkoda że w gry nie gram od prawie 3 lat razz

to byl przyklad, ktory nie powinien wzbudzic twoich zarzotow.. :> Widzisz ja mam jedną i darze ją szczerą miloscią :> / IB !.. nie bij !.. ciebie bardziej.... gonk /
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:12 am

Nudna ta rozmowa..nyu...*Wciąga nasniezarke i włącza* Yuki yuki yuki!!!!

Yuki=snieg

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

rAzorek

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:12 am

Baliaur
rAzorek

swieta racja

pomnoz przez 5 to otrzymasz ile ja musze uzbierac.. a sie u mnei nie przelewa ^^"'
Swoją drogą black&white to porzadna gra byla.. ale spozniaja sie z drugą edycją / planują 7 Oo' /
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:16 am

rAzorek

swieta racja

pomnoz przez 5 to otrzymasz ile ja musze uzbierac.. a sie u mnei nie przelewa ^^"'
Swoją drogą black&white to porzadna gra byla.. ale spozniaja sie z drugą edycją / planują 7 Oo' /ee tam ja nie czekam..
bo 2 ed u mnie nie odpali:
reason....: wymiary Stanislawa:
Cel 333@416
TNT2 312 ram
178 MB RAM
Sund Blaster Live! 4.1
HDD Samsung 3gb
i co ja mam poczac?? gonk gonk gonk gonk

Baliaur

rAzorek

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:18 am

byc optymistką XD

dobra ja spadam... bede pozniej pewnie...

siewka!

opcy

rAzorek

opcy
dobra ja spadam... bede pozniej pewnie...

siewka!

bye
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:20 am

rAzorek
byc optymistką XD

heh
ja byc realisten... this ios my course (czy jak tam byla klatwa po ang xd )

papathus Opcy

Baliaur

Christoff_Gangrell

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 9:20 am

rAzorek
byc optymistką XD

Dobre.... whee
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7263 7264 7265 7266 7267 7268 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games