|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:06 am
Swoją drogą, naprawde dobry program / gra lub inny produkt / moze sie tak nazwac wtedy keidy czlowiek chociaz posiada pirata to chce kupic oryginał żeby doceinić prace autora... Np, ja mam swoją ulubioną gre.. i wsyzstkei dodatki do niej piraty... Ale w tej chwili zbeiram by kupic edycje kolekcjonerską /czyli oryginalną... /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:08 am
rAzorek Swoją drogą, naprawde dobry program / gra lub inny produkt / moze sie tak nazwac wtedy keidy czlowiek chociaz posiada pirata to chce kupic oryginał żeby doceinić prace autora... Np, ja mam swoją ulubioną gre.. i wsyzstkei dodatki do niej piraty... Ale w tej chwili zbeiram by kupic edycje kolekcjonerską /czyli oryginalną... / Taa.. Szkoda że w gry nie gram od prawie 3 lat razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:09 am
rAzorek Swoją drogą, naprawde dobry program / gra lub inny produkt / moze sie tak nazwac wtedy keidy czlowiek chociaz posiada pirata to chce kupic oryginał żeby doceinić prace autora... Np, ja mam swoją ulubioną gre.. i wsyzstkei dodatki do niej piraty... Ale w tej chwili zbeiram by kupic edycje kolekcjonerską /czyli oryginalną... / dorzuce ci 5zl, okej? Iael, troche wiecej cienia :> Oye Chris
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:10 am
rAzorek Swoją drogą, naprawde dobry program / gra lub inny produkt / moze sie tak nazwac wtedy keidy czlowiek chociaz posiada pirata to chce kupic oryginał żeby doceinić prace autora... Np, ja mam swoją ulubioną gre.. i wsyzstkei dodatki do niej piraty... Ale w tej chwili zbeiram by kupic edycje kolekcjonerską /czyli oryginalną... / swieta racja ja mam black & white oryginalke za 35 zl kupilam xd jak sie cos lubi to nie winno sie tworcow okradac.. xp (ale jak mnie nie stac to niestety kupic ni moge sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:11 am
oskarex rAzorek Swoją drogą, naprawde dobry program / gra lub inny produkt / moze sie tak nazwac wtedy keidy czlowiek chociaz posiada pirata to chce kupic oryginał żeby doceinić prace autora... Np, ja mam swoją ulubioną gre.. i wsyzstkei dodatki do niej piraty... Ale w tej chwili zbeiram by kupic edycje kolekcjonerską /czyli oryginalną... / Taa.. Szkoda że w gry nie gram od prawie 3 lat razz to byl przyklad, ktory nie powinien wzbudzic twoich zarzotow.. :> Widzisz ja mam jedną i darze ją szczerą miloscią :> / IB !.. nie bij !.. ciebie bardziej.... gonk /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:12 am
Nudna ta rozmowa..nyu...*Wciąga nasniezarke i włącza* Yuki yuki yuki!!!!
Yuki=snieg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:12 am
Baliaur rAzorek Swoją drogą, naprawde dobry program / gra lub inny produkt / moze sie tak nazwac wtedy keidy czlowiek chociaz posiada pirata to chce kupic oryginał żeby doceinić prace autora... Np, ja mam swoją ulubioną gre.. i wsyzstkei dodatki do niej piraty... Ale w tej chwili zbeiram by kupic edycje kolekcjonerską /czyli oryginalną... / swieta racja ja mam black & white oryginalke za 35 zl kupilam xd jak sie cos lubi to nie winno sie tworcow okradac.. xp (ale jak mnie nie stac to niestety kupic ni moge sweatdrop ) pomnoz przez 5 to otrzymasz ile ja musze uzbierac.. a sie u mnei nie przelewa ^^"' Swoją drogą black&white to porzadna gra byla.. ale spozniaja sie z drugą edycją / planują 7 Oo' /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:16 am
rAzorek swieta racja ja mam black & white oryginalke za 35 zl kupilam xd jak sie cos lubi to nie winno sie tworcow okradac.. xp (ale jak mnie nie stac to niestety kupic ni moge sweatdrop ) pomnoz przez 5 to otrzymasz ile ja musze uzbierac.. a sie u mnei nie przelewa ^^"' Swoją drogą black&white to porzadna gra byla.. ale spozniaja sie z drugą edycją / planują 7 Oo' /ee tam ja nie czekam.. bo 2 ed u mnie nie odpali: reason....: wymiary Stanislawa: Cel 333@416 TNT2 312 ram 178 MB RAM Sund Blaster Live! 4.1 HDD Samsung 3gb i co ja mam poczac?? gonk gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:18 am
|
|
|
|
|
|
|
dobra ja spadam... bede pozniej pewnie...
siewka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy dobra ja spadam... bede pozniej pewnie... siewka! bye
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 9:20 am
heh ja byc realisten... this ios my course (czy jak tam byla klatwa po ang xd ) papathus Opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|