|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:47 am
czesc wam wink jestem, na chwilke biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:48 am
Baliaur opcy Baliaur pytanko jakie polecicie newvbiesowi srodowisko programistyczne do c/c++? pls help gonk (najlepiej dla windy i linuxa bo teraz mam winde ale w lutym zmieniam dysk i sysy operacjny tesh heart xd ) borland albo devC++ (tyle ze ten drogi darmowy) (pierwszy w zasadzie tez twisted ) wybieram devC++ (pomimo wszystko wole byc fair wobec ludzi ktorzy sie napracowali...nie zebym wogle piratow nie uzywala ale jak mam wybor to nie robie tego) mozesh zarzucic jakims linkiem do ftp z ktorego mozna szybko zassac?? http://sourceforge.net/projects/dev-cpp/ tam jest download .. link do stronki domowej i inny stuff ogolnie sourceforge bardzo polecam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:48 am
Siemka
Rynn the Vampire: Piszesz na gg? 269130
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:49 am
Ibris nic nie ma vv' Oye Sayo ^^ PSP jest w porzadku razz ale PS jakos bardziej mi sie spodobal. wg mnie lepszy jest psp o wiele latwiej sie wszystko robi ale nie ma wszystkich opcji jakie sa w ps biggrin dlatego korzystan z tych dwuch programow ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:51 am
Baliaur heyka ja tam wole Paint Shop Pro ...bo glownie uzywam go tylko do obrobki zdjec...i mi wystarczy ...interface mi w corelu cos ni podchodzi... a jak sie do niego pryzwyczaisz to nie podchodzi ci zaden inny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:52 am
Prinee Ibris nic nie ma vv' Oye Sayo ^^ PSP jest w porzadku razz ale PS jakos bardziej mi sie spodobal. wg mnie lepszy jest psp o wiele latwiej sie wszystko robi ale nie ma wszystkich opcji jakie sa w ps biggrin dlatego korzystan z tych dwuch programow ;] PSP jest amatorski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:53 am
oskarex Prinee Ibris nic nie ma vv' Oye Sayo ^^ PSP jest w porzadku razz ale PS jakos bardziej mi sie spodobal. wg mnie lepszy jest psp o wiele latwiej sie wszystko robi ale nie ma wszystkich opcji jakie sa w ps biggrin dlatego korzystan z tych dwuch programow ;] PSP jest amatorski tak jak i ty.... xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:54 am
'przytula i nadal wpatruje sie w zdjecia' @____@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:56 am
oscarex... tak bo wyszedl on z software... ale czy amatorski nie moze byc dobry?? corel jest typowo komercyjnym produktem.. i wiesh porowna j jeszcze ich ceny xp
thx opcy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:56 am
jestem spowrotem.. ><".. temp 38.0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:57 am
Baliaur oscarex... tak bo wyszedl on z software... ale czy amatorski nie moze byc dobry?? corel jest typowo komercyjnym produktem.. i wiesh porowna j jeszcze ich ceny xp thx opcy wink np
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:57 am
Sayokun 'przytula i nadal wpatruje sie w zdjecia' @____@ Hihihihihi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:58 am
Sei chan Sayokun 'przytula i nadal wpatruje sie w zdjecia' @____@ Hihihihihi fajny rysunek w signaturce ;] tylko ta reka taka dzika eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|