|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:26 am
3nodding heart
Ib, Cień mi opowiadał jak myślał że jesteś nie z polski xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:27 am
Heh... no ej mozna podejzewac kogos... w koncu ten zachodni akcent xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:29 am
Rynn the Vampire 3nodding heart Ib, Cień mi opowiadał jak myślał że jesteś nie z polski xd Rynncia XD nie to zebym miala napisane w profilku wink widzialas co dla niego splodzilam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:31 am
Ibris Rynn the Vampire 3nodding heart Ib, Cień mi opowiadał jak myślał że jesteś nie z polski xd Rynncia XD nie to zebym miala napisane w profilku wink widzialas co dla niego splodzilam? widziałam, śliczniutkie 4laugh Hmm, czy ktoś ma może photoshopa i mógłby mi go przegrać i wysłać? Przesyłką za pobraniem, zapłacę i za przesyłkę i za płytę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:32 am
Ja moigę za darmo przesłać..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn... ktorego Photoshopa ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nowego zwierzczka zrobiłam Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:33 am
Rynn the Vampire Ibris Rynn the Vampire 3nodding heart Ib, Cień mi opowiadał jak myślał że jesteś nie z polski xd Rynncia XD nie to zebym miala napisane w profilku wink widzialas co dla niego splodzilam? widziałam, śliczniutkie 4laugh Hmm, czy ktoś ma może photoshopa i mógłby mi go przegrać i wysłać? Przesyłką za pobraniem, zapłacę i za przesyłkę i za płytę... na plytce mam tylko 6. ale mozna photoshopa sciagac z Kazyy, DC, emule etc itd. Sei, pokaz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:34 am
pytanko jakie polecicie newvbiesowi srodowisko programistyczne do c/c++? pls help gonk (najlepiej dla windy i linuxa bo teraz mam winde ale w lutym zmieniam dysk i sysy operacjny tesh heart xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 8:34 am
rAzorek Rynn... ktorego Photoshopa ? jaknajnowszego - nie mam żadnego więc na dobrą sprawę każdy będzie dobry 3nodding heart Niestety programy p2p odpadają...właśnie dlatego proszę was 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|