|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 6:15 am
cze *patrzy na niego z góry*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 6:15 am
oskarex Hehe ;] A macie swoje zdjąćka na necie? Bo ja mam razz na gidliowym forum jest topic 'nasza galeria'. heyka Skoczek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 6:16 am
Galeria powiadasz ^^' idę oblukać biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 6:17 am
Kukus Akiko Tamashii racqel Ale Akiko nie potrzebuje przeciez odrozniac stron swiata, zeby rysowac. sweatdrop sweatdrop sweatdrop ...z kim ja sie zadaje xd z niezwykle przystojnymi, uroczymi, dowcipnymi mangowcami sweatdrop tja... zgadzam sie w 120% xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Akiko Tamashii racqel Ale Akiko nie potrzebuje przeciez odrozniac stron swiata, zeby rysowac. sweatdrop sweatdrop sweatdrop ...z kim ja sie zadaje xd z niezwykle przystojnymi, uroczymi, dowcipnymi mangowcami no. moze nie z mangowcami od razu, ale dowcipni i przystojni to jak najbardziej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ummm dawno mnie tu nie było -_- zaraz zaraz.... znam Kukusa....Akiko... gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 6:19 am
Ntsumi_Aya ummm dawno mnie tu nie było -_- zaraz zaraz.... znam Kukusa....Akiko... gonk gonk z 5000 stron mnie nie było -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya ummm dawno mnie tu nie było -_- zaraz zaraz.... znam Kukusa....Akiko... gonk gonk to zle, ze tylko ich? ^^'' Panowie - czyzby jakies kompleksy? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya ummm dawno mnie tu nie było -_- zaraz zaraz.... znam Kukusa....Akiko... gonk gonk Ja tu od niedawna. Hej wszyscy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya ummm dawno mnie tu nie było -_- zaraz zaraz.... znam Kukusa....Akiko... gonk gonk no znasz... Skoczka chyba też poznałaś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 6:21 am
Ibris Ntsumi_Aya ummm dawno mnie tu nie było -_- zaraz zaraz.... znam Kukusa....Akiko... gonk gonk to zle, ze tylko ich? ^^'' Panowie - czyzby jakies kompleksy? wink ehhh nie oczywiście znam wszystkich najwcześniejszych człoonków gildii....tych którzy postowali na staren gilgii ^^" i tych co postowali przez pierwsze 2000 stron gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ale przeciez to zawsze milo kogos nowego poznac co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya ummm dawno mnie tu nie było -_- zaraz zaraz.... znam Kukusa....Akiko... gonk gonk z 5000 stron mnie nie było -_- spoooro ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|