Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7249 7250 7251 7252 7253 7254 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

oskarex

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 5:55 am

Najpierw się trzeba jakoś dobrze ubrac, a do tego mi brakuje, bo szybko tu sie kasy nie zbiera ;/
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 5:56 am

...dobra
...to ja lecę
...Oskarex - jak już potwierdzisz to wtedy mi chyba przyjdzie znowu to powiadomienie o trade i chyba ja to będe musiał jeszcze raz potwierdzic (czy jakos tak? sweatdrop )
...Trzymajcie się ciepło ludziska
...
...Sayonara
...

RUFUS.ABBYSINIAN

oskarex

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 5:58 am

Ja- Yosei
...dobra
...to ja lecę
...Oskarex - jak już potwierdzisz to wtedy mi chyba przyjdzie znowu to powiadomienie o trade i chyba ja to będe musiał jeszcze raz potwierdzic (czy jakos tak? sweatdrop )
...
...Sayonara
...

No cześć i dzięki.
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 5:58 am

oskarex
Najpierw się trzeba jakoś dobrze ubrac, a do tego mi brakuje, bo szybko tu sie kasy nie zbiera ;/
nio....*spojzala na lewy gorny rog :[ * "Welcome Akiko Tamashii , your Gaia Gold: 12347" crying

Akiko Tamashii

Gailenquen

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 5:59 am

Ja- Yosei
...dobra
...to ja lecę
...
...Sayonara
...

jak to dobrze miec ferie =^^= oye Yosei

Oskarex, na poczatku ciezko. ale potem idzie jak z platka. W ciagu jednego dnia za samo postowanie jest sie w stanie zarobic na pewno ok 1k. a czy wiecej - nie wiem, nie probowalam biggrin
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 5:59 am

Ja- Yosei
...dobra
...to ja lecę
...
...Sayonara
...
ja ne!!!!

Akiko Tamashii

oskarex

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 6:00 am

Akiko Tamashii
oskarex
nio....*spojzala na lewy gorny rog :[ * "Welcome Akiko Tamashii , your Gaia Gold: 12347" crying

Zawsze te 12347, a ja "Welcome oskarex , your Gaia Gold: 355"
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 6:01 am

Akiko Tamashii
oskarex
To bylby chyba prawy gorny co?

na razie Yosei.

ucichlo? jecie wszyscy obiadek?

racqel

Kukus

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 6:02 am

Akiko Tamashii
Akuś... nie wiem, może ja jestem jakiś dziwny... ale ja mam tę tabliczkę w eek PRAWYM eek górnym rogu blaugh
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 6:02 am

ja sie znow opycham czekoladkami stare bede gruba muwhahaha! xd

Gailenquen

Akiko Tamashii

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 6:03 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 6:04 am

Ibris
ja sie znow opycham czekoladkami stare bede gruba muwhahaha! xd
na szczescie avatary nie tyja
blaugh

racqel

oskarex

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 6:05 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 6:05 am

Akiko Tamashii
Kukus
Akiko Tamashii
Akuś... nie wiem, może ja jestem jakiś dziwny... ale ja mam tę tabliczkę w prawym g󲮹m rogu blaugh
ale mi chodzilo ze to monitora lewy a dla nas prawy xd heh
no... kombinuj, kombinuj... może się nie wyda, że nie odróżniasz która rączka jest lewa, a która prawa blaugh

Kukus

racqel

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 6:06 am

Ale Akiko nie potrzebuje przeciez odrozniac stron swiata, zeby rysowac.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7249 7250 7251 7252 7253 7254 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games