|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:55 am
Najpierw się trzeba jakoś dobrze ubrac, a do tego mi brakuje, bo szybko tu sie kasy nie zbiera ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:56 am
...dobra ...to ja lecę ...Oskarex - jak już potwierdzisz to wtedy mi chyba przyjdzie znowu to powiadomienie o trade i chyba ja to będe musiał jeszcze raz potwierdzic (czy jakos tak? sweatdrop ) ...Trzymajcie się ciepło ludziska ... ...Sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:58 am
Ja- Yosei ...dobra ...to ja lecę ...Oskarex - jak już potwierdzisz to wtedy mi chyba przyjdzie znowu to powiadomienie o trade i chyba ja to będe musiał jeszcze raz potwierdzic (czy jakos tak? sweatdrop ) ...Trzymajcie się ciepło ludziska ... ...Sayonara ...No cześć i dzięki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:58 am
oskarex Najpierw się trzeba jakoś dobrze ubrac, a do tego mi brakuje, bo szybko tu sie kasy nie zbiera ;/ nio....*spojzala na lewy gorny rog :[ * "Welcome Akiko Tamashii , your Gaia Gold: 12347" crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:59 am
Ja- Yosei ...dobra ...to ja lecę ...Oskarex - jak już potwierdzisz to wtedy mi chyba przyjdzie znowu to powiadomienie o trade i chyba ja to będe musiał jeszcze raz potwierdzic (czy jakos tak? sweatdrop ) ...Trzymajcie się ciepło ludziska ... ...Sayonara ...jak to dobrze miec ferie =^^= oye Yosei Oskarex, na poczatku ciezko. ale potem idzie jak z platka. W ciagu jednego dnia za samo postowanie jest sie w stanie zarobic na pewno ok 1k. a czy wiecej - nie wiem, nie probowalam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:59 am
Ja- Yosei ...dobra ...to ja lecę ...Oskarex - jak już potwierdzisz to wtedy mi chyba przyjdzie znowu to powiadomienie o trade i chyba ja to będe musiał jeszcze raz potwierdzic (czy jakos tak? sweatdrop ) ...Trzymajcie się ciepło ludziska ... ...Sayonara ...ja ne!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 6:00 am
Akiko Tamashii oskarex Najpierw się trzeba jakoś dobrze ubrac, a do tego mi brakuje, bo szybko tu sie kasy nie zbiera ;/ nio....*spojzala na lewy gorny rog :[ * "Welcome Akiko Tamashii , your Gaia Gold: 12347" crying Zawsze te 12347, a ja "Welcome oskarex , your Gaia Gold: 355"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 6:01 am
Akiko Tamashii oskarex Najpierw się trzeba jakoś dobrze ubrac, a do tego mi brakuje, bo szybko tu sie kasy nie zbiera ;/ nio....*spojzala na lewy gorny rog :[ * "Welcome Akiko Tamashii , your Gaia Gold: 12347" crying To bylby chyba prawy gorny co? na razie Yosei. ucichlo? jecie wszyscy obiadek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 6:02 am
Akiko Tamashii nio....*spojzala na lewy gorny rog :[ * "Welcome Akiko Tamashii , your Gaia Gold: 12347" crying Akuś... nie wiem, może ja jestem jakiś dziwny... ale ja mam tę tabliczkę w eek PRAWYM eek górnym rogu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 6:02 am
ja sie znow opycham czekoladkami stare bede gruba muwhahaha! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 6:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 6:04 am
Ibris ja sie znow opycham czekoladkami stare bede gruba muwhahaha! xd na szczescie avatary nie tyja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 6:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 6:05 am
Akiko Tamashii Kukus Akiko Tamashii nio....*spojzala na lewy gorny rog :[ * "Welcome Akiko Tamashii , your Gaia Gold: 12347" crying Akuś... nie wiem, może ja jestem jakiś dziwny... ale ja mam tę tabliczkę w prawym gm rogu blaugh ale mi chodzilo ze to monitora lewy a dla nas prawy xd heh no... kombinuj, kombinuj... może się nie wyda, że nie odróżniasz która rączka jest lewa, a która prawa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 6:06 am
Ale Akiko nie potrzebuje przeciez odrozniac stron swiata, zeby rysowac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|