|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:33 am
To nic innego nie dostałem ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:34 am
racqel Ja- Yosei ...nie- nie o to mi chodzi ...ja Ci wysłałem co innego! sweatdrop xd Z tymi trade'ami to w ogole jakies niezle zamieszanie jest Yosei. ...yhm ...jest cholerny przekręt ...ja nawet nie mogę teraz dawać rzeczy na market domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mnie najbardziej denerwuja PM :/ bo nie dochodza. widze koperte a nie ma wiadomosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Ja- Yosei ...nie- nie o to mi chodzi ...ja Ci wysłałem co innego! sweatdrop xd Z tymi trade'ami to w ogole jakies niezle zamieszanie jest Yosei. nyuuu..bank wariuje...jak zreszta cala gaia XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:36 am
...no teraz powinno dojść ...ale to śmieszne to co Ci dałem ...ale ja sam zbieram na to i owo ...więc masz tak na dobr... dziwny początek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:36 am
racqel do zobaczyska! Herubinek > wiekszego sig sie juz nie dalo? NIepasi ci coś... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:37 am
Ja- Yosei: Thx.. ale jak to wziąć..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:37 am
Akiko Tamashii racqel Ja- Yosei ...nie- nie o to mi chodzi ...ja Ci wysłałem co innego! sweatdrop xd Z tymi trade'ami to w ogole jakies niezle zamieszanie jest Yosei. nyuuu..bank wariuje...jak zreszta cala gaia XD zle sie dzieje. Moze powinni zaczas odsiew uzytkownikow, np jak ktos sie nie logowal od ponad 6 m-cy to sium i nie ma go juz, i nie obciaza serwera. Albo cos w ten desen. Bo jednak limitowac uzytkownikow nie powinni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:38 am
herubinek racqel do zobaczyska! Herubinek > wiekszego sig sie juz nie dalo? NIepasi ci coś... stare prawie pol strony mi zajmujesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:40 am
racqel Akiko Tamashii racqel Ja- Yosei ...nie- nie o to mi chodzi ...ja Ci wysłałem co innego! sweatdrop xd Z tymi trade'ami to w ogole jakies niezle zamieszanie jest Yosei. nyuuu..bank wariuje...jak zreszta cala gaia XD zle sie dzieje. Moze powinni zaczas odsiew uzytkownikow, np jak ktos sie nie logowal od ponad 6 m-cy to sium i nie ma go juz, i nie obciaza serwera. Albo cos w ten desen. Bo jednak limitowac uzytkownikow nie powinni. dobry pomysl, ciekawe czy kiedys na to wpadna i zrobia vv' sporo osob by sie cieszylo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:41 am
Ibris dobry pomysl, ciekawe czy kiedys na to wpadna i zrobia vv' sporo osob by sie cieszylo. Z tego, ze zostaliby wyrzuceni, czy, ze zrobiloby sie mniej problemow z interface'm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:41 am
Ibris mnie najbardziej denerwuja PM :/ bo nie dochodza. widze koperte a nie ma wiadomosci... u mnie dzialaja PMy ale mnie denerwuje to ze jak raz mialam " eek ! " to nic nie dostalam domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:42 am
racqel herubinek racqel do zobaczyska! Herubinek > wiekszego sig sie juz nie dalo? NIepasi ci coś... stare prawie pol strony mi zajmujesz... Bosh... ale wy macie problemy- mnie zjedizecie za siga, a jak inny ma na 20 stron to kuźwa nic!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|