|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:14 am
Kukus racqel Ech, noo Jakby tu zaczac? No, moze tak po prostu. Dzisiaj mialem spiecie w domu, ze nic nie robie, ze olewam, ze traktuje chate jak noclegownie, ze mnie nigdy nie ma, jak wracam z pracy, to sie myje, jem i spadam. uch. Powinni sie cieszyc barany ze tak jest, ze nie siedze im na glowie a durni jeszcze narzekaja. Chyba nie wiedza co ich czeka jak bede siedzial w domu. I do tego jeszcze moj agresywny sasiad polglowek, dresiarz z bramy po pijaku wyjezdza mi z roznymi tekstami. Ech, chyba czas sie znowu ruszyc, za dlugo siedze w miejscu... I w ogole prawie nie spalem. Powinienem byc teraz w pracy a nie jestem. nie wiem co sie bedzie teraz dzialo. Full Collapse i War All the Time ! znam ten ból... mi też matuszka robiła wyrzuty, że wracam z moją Niunią do domu tylko się nażreć i spać, a tak to znikamy na kilka dni... ale w końcu jak pewnego dnia postanowiliśmy sobie zostać w domciu to matka sama nas wyganiała, bo już nie mogła nas znieść jak nie śpimy blaugh cały czas się wydzieraliśmy, śpiewaliśmy, biegaliśmy oboje po domu i łapaliśmy głupawkę połączoną ze zdzierami na potęgę... powiem szczerze, że nie rozumiem czasem takiego zachowania rodziców... dziecko już dorosłe, ma swoje życie, nie ma czasu by spędzać go w domu, a oni zamiast się cieszyć, że się usamodzielniamy to się czepiają że za mało czasu siedzimy na dupach sweatdrop No widze ze ktos mnie rozumie. Tylko, ze ja... ...nie mieszkam juz z rodzicami. Witam spowrotem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:15 am
oskarex Chyba że Ty jesteś tym wyjątkiem? :> Najwięcej na ko pie siedziałem 15 h.. czy ja wiem czy to taki wyjątek...ja potrafię siedzieć po 48 h przed kompem gdy nie mam nic lepszego do roboty... z resztą tyle samo potrafię spędzić non stop imprezując i przenosząc się z baletu na balet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:15 am
Ibris widzisz, w wakacja wszystko mozna :> szczegolnie jak sie gra z kims na necie. a ja poki co ide zapelnic zoladek ^^ smacznego biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:17 am
...Oskarex - masz już trading passa? ...(zeby cos komus wysłac to on musi miec trading passa, nie?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:20 am
racqel No widze ze ktos mnie rozumie. Tylko, ze ja... ...nie mieszkam juz z rodzicami. Witam spowrotem! to teraz to ja już całkowicie nie ogarniam twoich rodziców sweatdrop ja mieszkam z mamuśką... i zbieram na własne mieszkanko hajsy... choć prędzej można powiedzieć, że mieszkam wszędzie indziej niż z mamuśką... ale ostatnio spędzam w domu więcej czasu, bo się uczyłem chemii i potrzebowałem ciszy i spokoju, którego nie zzaznam będąc z Niuńka i ekipą, bo oni zawsze coś zmalują
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:20 am
Ja- Yosei ...Oskarex - masz już trading passa? ...(zeby cos komus wysłac to on musi miec trading passa, nie?) A cio to? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:21 am
Ja- Yosei ...Oskarex - masz już trading passa? ...(zeby cos komus wysłac to on musi miec trading passa, nie?) nie... żebyś ty mógł wysłać to musisz mieć trading pass... do odbioru jest nie potrzebny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:22 am
oskarex Ja- Yosei ...Oskarex - masz już trading passa? ...(zeby cos komus wysłac to on musi miec trading passa, nie?) A cio to? :> ...taka ..hm... "przepustka" żebys mogł wysyłać ludziom trady i żebys mógł je odbierac ...można to zakupić w banku o ile pamiętam (mozesz o tym poczytac zdaje sie w poradniku, ale nie jestem pewien)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:23 am
Poradnik jest dłuuuuugi, a ja nie lubię czytac więc pomału to robię także może kiedys dojdę biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus racqel No widze ze ktos mnie rozumie. Tylko, ze ja... ...nie mieszkam juz z rodzicami. Witam spowrotem! to teraz to ja już całkowicie nie ogarniam twoich rodziców sweatdrop ja mieszkam z mamuśką... i zbieram na własne mieszkanko hajsy... choć prędzej można powiedzieć, że mieszkam wszędzie indziej niż z mamuśką... ale ostatnio spędzam w domu więcej czasu, bo się uczyłem chemii i potrzebowałem ciszy i spokoju, którego nie zzaznam będąc z Niuńka i ekipą, bo oni zawsze coś zmalują No, mieszkam na obczyznie z flatmates... Rodzicow zostawilem w Polsce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trading pass kosztuje 500g chyba i jest ptorzebny tylko zeby komus cos wysylac i chyba kupowac w markecie. nie pamietam razz ale dobrze to cos miec.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|