|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 4:59 am
Ja- Yosei oskarex Cóż taki nasz los biggrin A jeżeli można wiedzieć to po ile macie latek? :> ...ja własnie 16 lutego będe miał 16 lat-t-t... ... ninja hm... mi w kwietniu przybywa jeszcze jeden roczek zycia esh
Hej Ibri
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 4:59 am
racqel Ech, noo Jakby tu zaczac? No, moze tak po prostu. Dzisiaj mialem spiecie w domu, ze nic nie robie, ze olewam, ze traktuje chate jak noclegownie, ze mnie nigdy nie ma, jak wracam z pracy, to sie myje, jem i spadam. uch. Powinni sie cieszyc barany ze tak jest, ze nie siedze im na glowie a durni jeszcze narzekaja. Chyba nie wiedza co ich czeka jak bede siedzial w domu. I do tego jeszcze moj agresywny sasiad polglowek, dresiarz z bramy po pijaku wyjezdza mi z roznymi tekstami. Ech, chyba czas sie znowu ruszyc, za dlugo siedze w miejscu... I w ogole prawie nie spalem. Powinienem byc teraz w pracy a nie jestem. nie wiem co sie bedzie teraz dzialo. Full Collapse i War All the Time ! no to fajnie confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:00 am
Ja- Yosei oskarex Cóż taki nasz los biggrin A jeżeli można wiedzieć to po ile macie latek? :> ...ja własnie 16 lutego będe miał 16 lat-t-t... ... ninja Rocznik 89 biggrin To tak jak ja razz Tyle że ja 27 sierpnia dopiero ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
logout w przeciagu minuty!!! narazieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel logout w przeciagu minuty!!! narazieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................... bye ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris skonczone ^_^ jak ktos chce to moze sobie zobaczyc. czesc wszystkim przybylym :> ...supa rysunek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sei chan *Skrada się do kari i podrzuca do gd22; jej sukienki*Nyu=^_^= S E I... ty mały roztrzepancu!!!!! neechan...ostrzegam po raz kolejny...
oskar nie draznij... a coś ty się tak na tego niuba zawzięła? nie widzę by kogoś próbował drażnić... chyba, że chodzi ci o to iż dopóścił się faux pas zapytując kobiety o wiek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:03 am
Ibris skonczone ^_^ jak ktos chce to moze sobie zobaczyc. czesc wszystkim przybylym :> -*__*- nyuuuu jak ladniutki whee a moge sie tylko przyczepic do cienia bo wyglada jakby lewitowal XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:04 am
Miss_Karina Sei chan Miss_Karina Sei chan *Skrada się do kari i podrzuca do gd22; jej sukienki*Nyu=^_^= S E I... ty mały roztrzepancu!!!!! neechan...ostrzegam po raz kolejny...
oskar nie draznij... *Wdrapuje się na poduche*Nyu=^_^= heh... oj neechan
papusie Rac
Ibri- bardzo fajna pracka biggrin biggrin Mruuuuuu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 5:05 am
Akiko Tamashii Ibris skonczone ^_^ jak ktos chce to moze sobie zobaczyc. czesc wszystkim przybylym :> -*__*- nyuuuu jak ladniutki whee a moge sie tylko przyczepic do cienia bo wyglada jakby lewitowal XDD ... ...nie czepiaj się xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na chwile was zostawic samych to sie tak rozpisujecie, ze szkoda gadac ^^
a fakt faktem, kobiet sie o wiek nie pyta. zreszta, jak ktoras chce to ma napisane w profilu wink
Hmh, Aki, moze masz racje... ale ja znow go wyslalam [rysunka] i dopiero teraz pytam o krytyke ^^''' jeezzzz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|