|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 4:54 am
oskarex Cóż taki nasz los biggrin A jeżeli można wiedzieć to po ile macie latek? :> a no w tym roku bedzie 17 ^__^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 4:54 am
Ja nawet w złym humorze umiem sie smiać także looz.. Nie straszne mi rzadne dygresje z Waszej strony biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 4:55 am
Akiko Tamashii o kuna no....wiekszosc ma dzis zly humor a mi akurat odbija ^__^ ...ja tez nie narzekam ...chociaż już "fiza incoming" ...to nie jest źle sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 4:56 am
Ja- Yosei oskarex Ten dzień jest jednym słowem okropny gdyż mi się właśnie skończyły ferie ;/ ...mi też sad ...i na dodatek jutro spr. z fizy mam.... ja mam jutro rozmowę kwalifikacyjną na uczelnię...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*pojawa sie* czesc wszystkim!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 4:57 am
oskarex Cóż taki nasz los biggrin A jeżeli można wiedzieć to po ile macie latek? :> ...ja własnie 16 lutego będe miał 16 lat-t-t... ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ech, noo Jakby tu zaczac? No, moze tak po prostu.
Dzisiaj mialem spiecie w domu, ze nic nie robie, ze olewam, ze traktuje chate jak noclegownie, ze mnie nigdy nie ma, jak wracam z pracy, to sie myje, jem i spadam. uch. Powinni sie cieszyc barany ze tak jest, ze nie siedze im na glowie a durni jeszcze narzekaja. Chyba nie wiedza co ich czeka jak bede siedzial w domu.
I do tego jeszcze moj agresywny sasiad polglowek, dresiarz z bramy po pijaku wyjezdza mi z roznymi tekstami.
Ech, chyba czas sie znowu ruszyc, za dlugo siedze w miejscu...
I w ogole prawie nie spalem. Powinienem byc teraz w pracy a nie jestem.
nie wiem co sie bedzie teraz dzialo.
Full Collapse i War All the Time !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy *pojawa sie* czesc wszystkim! no hej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy *pojawa sie* czesc wszystkim! Hello, biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 4:58 am
oskarex Cóż taki nasz los biggrin A jeżeli można wiedzieć to po ile macie latek? :> większość ma napisane w "profile"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus racqel Miss_Karina *puf* esh... Czesc wam 3nodding jak dzionek?zle, zle, zle tak jak noc tak jak caly tydzien! ZLE stressed wyczuwam w twym tonie nutkę frustracji xp chyba potrzebna ci kuracja alkoholowo-baletowa... oj, tak blaugh O prosze! chyba tak. cos trzeba z tym zrobic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
skonczone ^_^ jak ktos chce to moze sobie zobaczyc. czesc wszystkim przybylym :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|