|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 4:47 am
oskarex Czytałem coś tam biggrin To jak powie mi ktos gdzie mogę znaleźć jaki kolwiek sklepik? kliknij w MAP i najedz na budynki. Tam gdzie jest napisane shopping, mozna kupic ciuchy :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 4:48 am
racqel oskarex Widzę że tu sami 'wapniacy' nie urażając nikogo biggrin znaczy co?!?!!? stressed Tzn., że jesteście już długo na tym forum... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina *puf* esh... Czesc wam 3nodding jak dzionek?...dzionek dobrze ...chociaż zaraz sie musze wziąc do fizy ...fajna kiecka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 4:49 am
Miss_Karina *puf* esh... Czesc wam 3nodding jak dzionek?zle, zle, zle tak jak noc tak jak caly tydzien! ZLE stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 4:50 am
oskarex racqel oskarex Widzę że tu sami 'wapniacy' nie urażając nikogo biggrin znaczy co?!?!!? stressed Tzn., że jesteście już długo na tym forum... smile no, no tylko dzisiaj bez zarcikow prosze, bo bedzie zle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 4:51 am
Ten dzień jest jednym słowem okropny gdyż mi się właśnie skończyły ferie ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel oskarex racqel oskarex Widzę że tu sami 'wapniacy' nie urażając nikogo biggrin znaczy co?!?!!? stressed Tzn., że jesteście już długo na tym forum... smile no, no tylko dzisiaj bez zarcikow prosze, bo bedzie zle... no no...a co sie stalo? nyuu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel oskarex Widzę że tu sami 'wapniacy' nie urażając nikogo biggrin znaczy co?!?!!? stressed znaczy, że stare dupy jesteśmy blaugh Racqelku, taki nasz los... młode pokolenie nas wypiera... a my powinniśmy się już przymierzać do naszych skrzyneczek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 4:52 am
racqel Miss_Karina *puf* esh... Czesc wam 3nodding jak dzionek?zle, zle, zle tak jak noc tak jak caly tydzien! ZLE stressed O.o a co sie stalo? O.o
oskar... bez zartoow dzis, bo ja jestem wyjatkowo dzis w paskudnym humorze...
Yosei dziekuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 4:52 am
oskarex Ten dzień jest jednym słowem okropny gdyż mi się właśnie skończyły ferie ;/ ...mi też sad ...i na dodatek jutro spr. z fizy mam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 4:53 am
Cóż taki nasz los biggrin A jeżeli można wiedzieć to po ile macie latek? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o kuna no....wiekszosc ma dzis zly humor a mi akurat odbija ^__^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 4:54 am
racqel Miss_Karina *puf* esh... Czesc wam 3nodding jak dzionek?zle, zle, zle tak jak noc tak jak caly tydzien! ZLE stressed wyczuwam w twym tonie nutkę frustracji xp chyba potrzebna ci kuracja alkoholowo-baletowa... oj, tak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|