|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 2:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 2:58 am
Akiko Tamashii wlasnie ^^ *oglada swoja koszulke i swoje skarpetki * XD biggrin Hihi. Powinno byc wiecej nowosci. I kto to projektuje, ze tylko czasem jest cos fajnego? ;P Czesc Sei chan, czesc Ja- Yosei!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:01 am
ohayo! ^^ czesc Sei :] heh moj tato bawi sie laptopem XDDD zastanawial sie co to to jest np mapa bitowa, dokument tekstowy XDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:03 am
Akiko Tamashii ohayo! ^^ czesc Sei :] heh moj tato bawi sie laptopem XDDD zastanawial sie co to to jest np mapa bitowa, dokument tekstowy XDDDDDDD ...tia ...nie ma to jak rodzicie się dobiorą do kompa ...co pare minut tylko mnie wołają i "a co to jest? kliknąć? A ile razy?" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:06 am
Ja- Yosei Akiko Tamashii ohayo! ^^ czesc Sei :] heh moj tato bawi sie laptopem XDDD zastanawial sie co to to jest np mapa bitowa, dokument tekstowy XDDDDDDD ...tia ...nie ma to jak rodzicie się dobiorą do kompa ...co pare minut tylko mnie wołają i "a co to jest? kliknąć? A ile razy?" xd tia XDD i wszystko dokaladnie czytaja XDDDD i tak nie wiedza o co chodzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:07 am
Ja- Yosei Akiko Tamashii ohayo! ^^ czesc Sei :] heh moj tato bawi sie laptopem XDDD zastanawial sie co to to jest np mapa bitowa, dokument tekstowy XDDDDDDD ...tia ...nie ma to jak rodzicie się dobiorą do kompa ...co pare minut tylko mnie wołają i "a co to jest? kliknąć? A ile razy?" xd Hehe, Skad ja to znam? XD Moj tata sciaga modele do sklejania. A mama chce we wszystko klikac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:10 am
Eurina Vam Ja- Yosei Akiko Tamashii ohayo! ^^ czesc Sei :] heh moj tato bawi sie laptopem XDDD zastanawial sie co to to jest np mapa bitowa, dokument tekstowy XDDDDDDD ...tia ...nie ma to jak rodzicie się dobiorą do kompa ...co pare minut tylko mnie wołają i "a co to jest? kliknąć? A ile razy?" xd Hehe, Skad ja to znam? XD Moj tata sciaga modele do sklejania. A mama chce we wszystko klikac. XD mok tato sie bawi w paintcie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:13 am
Akiko Tamashii Eurina Vam Ja- Yosei Akiko Tamashii ohayo! ^^ czesc Sei :] heh moj tato bawi sie laptopem XDDD zastanawial sie co to to jest np mapa bitowa, dokument tekstowy XDDDDDDD ...tia ...nie ma to jak rodzicie się dobiorą do kompa ...co pare minut tylko mnie wołają i "a co to jest? kliknąć? A ile razy?" xd Hehe, Skad ja to znam? XD Moj tata sciaga modele do sklejania. A mama chce we wszystko klikac. XD mok tato sie bawi w paintcie xd Oni sa czasami tak fajnie smieszni z ta swoja nieporadnoscia porzy kompie smile whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:14 am
no....zawolala mojego brata zeby pomogl mu wylaczyc komputer bo tam klika i mu jakies "pump" wyskakuje xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 3:14 am