Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7234 7235 7236 7237 7238 7239 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Akiko Tamashii

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:20 am

Sayokun
*zieew*
dzien doberek XD
faaajnie ferie sa a ja i tak za 1h musze isc na kursy przedmaturalne stare
ohayo ^_^
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:22 am

Witam....

Eurina Vam

Akiko Tamashii

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:24 am

Eurina Vam
Witam....
ohayo :]

musze auktualizowac moja wishwiste XDDDDDDD moje 'wish' sie juz zmienily XDDDDDDDDD
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:28 am

Akiko Tamashii
Eurina Vam
Witam....

musze auktualizowac moja wishwiste XDDDDDDD moje 'wish' sie juz zmienily XDDDDDDDDD
Moze warto wyselekcjonowac to co jest Ci naprawde potrzebne? biggrin No wiesz potem to wyprac, poukladac... xd wink

Eurina Vam

Sayokun

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:34 am

Akiko Tamashii
Eurina Vam
Witam....

XDDD chcesz cos tam jeszcze dodac blaugh
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:34 am

Eurina Vam
Akiko Tamashii
Eurina Vam
Witam....

Moze warto wyselekcjonowac to co jest Ci naprawde potrzebne? biggrin No wiesz potem to wyprac, poukladac... xd wink
nyu bede musiala XDD
ehhh....szkoda ze mi sie tak naj naj naj podobaja te drogie rzeczy ^^"""""........mam nadzieje ze przynajmniej wygram w 2 konkursach to sobie cos kupie XDDDDDD

Akiko Tamashii

Akiko Tamashii

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:35 am

Sayokun
Akiko Tamashii
Eurina Vam
Witam....

XDDD chcesz cos tam jeszcze dodac blaugh
XDDDDDDD tez, ale i odjac XDDDDDD
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:42 am

Akiko Tamashii
nyu bede musiala XDD
ehhh....szkoda ze mi sie tak naj naj naj podobaja te drogie rzeczy ^^"""""........mam nadzieje ze przynajmniej wygram w 2 konkursach to sobie cos kupie XDDDDDD

Mi tez podoba sie tyyyyle rzeczy. Ale fajnie jest zaoszczedzic a potemisc do sklepu i kupic wymarzony produkt. smile

Eurina Vam

Akiko Tamashii

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:45 am

Eurina Vam
Akiko Tamashii
nyu bede musiala XDD

Mi tez podoba sie tyyyyle rzeczy. Ale fajnie jest zaoszczedzic a potemisc do sklepu i kupic wymarzony produkt. smile
a do tego czasu pojawia sie kolejne fajne rzeczy i bedzie dylemat ktore kupic XDDD
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:47 am

Akiko Tamashii
Eurina Vam
Akiko Tamashii
nyu bede musiala XDD

a do tego czasu pojawia sie kolejne fajne rzeczy i bedzie dylemat ktore kupic XDDD
Wlasnie... Chcoiaz to ostatnie sa nawet fajne smile

Eurina Vam

Akiko Tamashii

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:49 am

Eurina Vam
Akiko Tamashii
Eurina Vam
Akiko Tamashii
nyu bede musiala XDD

ktore ostatnie?....bo nie mowisz chyba o tych z listach? XDD
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:51 am

Akiko Tamashii
Eurina Vam
Wlasnie... Chcoiaz to ostatnie sa nawet fajne smile ktore ostatnie?....bo nie mowisz chyba o tych z listach? XDD
Akurat listy sa badziewne. Ale kolorowe skarpetki,pofarbowane koszulki i dzinsy sa fajne. no i kwiatek z butkami:> smile

Eurina Vam

Akiko Tamashii

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:52 am

Eurina Vam
Akiko Tamashii
Eurina Vam
ktore ostatnie?....bo nie mowisz chyba o tych z listach? XDD
Akurat listy sa badziewne. Ale kolorowe skarpetki,pofarbowane koszulki i dzinsy sa fajne. no i kwiatek z butkami:> smile wlasnie ^^ *oglada swoja koszulke i swoje skarpetki * XD
PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:52 am

Nyu=^_^=

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sun Jan 30, 2005 2:55 am

...ohayo
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7234 7235 7236 7237 7238 7239 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games