|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 2:20 am
Sayokun *zieew* dzien doberek XD faaajnie ferie sa a ja i tak za 1h musze isc na kursy przedmaturalne stare ohayo ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 2:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 2:24 am
ohayo :] musze auktualizowac moja wishwiste XDDDDDDD moje 'wish' sie juz zmienily XDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 2:28 am
Akiko Tamashii ohayo :] musze auktualizowac moja wishwiste XDDDDDDD moje 'wish' sie juz zmienily XDDDDDDDDD Moze warto wyselekcjonowac to co jest Ci naprawde potrzebne? biggrin No wiesz potem to wyprac, poukladac... xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 2:34 am
Akiko Tamashii ohayo :] musze auktualizowac moja wishwiste XDDDDDDD moje 'wish' sie juz zmienily XDDDDDDDDD XDDD chcesz cos tam jeszcze dodac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 2:34 am
Eurina Vam Akiko Tamashii ohayo :] musze auktualizowac moja wishwiste XDDDDDDD moje 'wish' sie juz zmienily XDDDDDDDDD Moze warto wyselekcjonowac to co jest Ci naprawde potrzebne? biggrin No wiesz potem to wyprac, poukladac... xd wink nyu bede musiala XDD ehhh....szkoda ze mi sie tak naj naj naj podobaja te drogie rzeczy ^^"""""........mam nadzieje ze przynajmniej wygram w 2 konkursach to sobie cos kupie XDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 2:35 am
Sayokun Akiko Tamashii ohayo :] musze auktualizowac moja wishwiste XDDDDDDD moje 'wish' sie juz zmienily XDDDDDDDDD XDDD chcesz cos tam jeszcze dodac blaugh XDDDDDDD tez, ale i odjac XDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 2:42 am
Akiko Tamashii nyu bede musiala XDD ehhh....szkoda ze mi sie tak naj naj naj podobaja te drogie rzeczy ^^"""""........mam nadzieje ze przynajmniej wygram w 2 konkursach to sobie cos kupie XDDDDDD Mi tez podoba sie tyyyyle rzeczy. Ale fajnie jest zaoszczedzic a potemisc do sklepu i kupic wymarzony produkt. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 2:45 am
Eurina Vam Akiko Tamashii nyu bede musiala XDD ehhh....szkoda ze mi sie tak naj naj naj podobaja te drogie rzeczy ^^"""""........mam nadzieje ze przynajmniej wygram w 2 konkursach to sobie cos kupie XDDDDDD Mi tez podoba sie tyyyyle rzeczy. Ale fajnie jest zaoszczedzic a potemisc do sklepu i kupic wymarzony produkt. smile a do tego czasu pojawia sie kolejne fajne rzeczy i bedzie dylemat ktore kupic XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 2:47 am
Akiko Tamashii Eurina Vam Akiko Tamashii nyu bede musiala XDD ehhh....szkoda ze mi sie tak naj naj naj podobaja te drogie rzeczy ^^"""""........mam nadzieje ze przynajmniej wygram w 2 konkursach to sobie cos kupie XDDDDDD Mi tez podoba sie tyyyyle rzeczy. Ale fajnie jest zaoszczedzic a potemisc do sklepu i kupic wymarzony produkt. smile a do tego czasu pojawia sie kolejne fajne rzeczy i bedzie dylemat ktore kupic XDDD Wlasnie... Chcoiaz to ostatnie sa nawet fajne smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 2:49 am
Eurina Vam Akiko Tamashii Eurina Vam Akiko Tamashii nyu bede musiala XDD ehhh....szkoda ze mi sie tak naj naj naj podobaja te drogie rzeczy ^^"""""........mam nadzieje ze przynajmniej wygram w 2 konkursach to sobie cos kupie XDDDDDD Mi tez podoba sie tyyyyle rzeczy. Ale fajnie jest zaoszczedzic a potemisc do sklepu i kupic wymarzony produkt. smile a do tego czasu pojawia sie kolejne fajne rzeczy i bedzie dylemat ktore kupic XDDD Wlasnie... Chcoiaz to ostatnie sa nawet fajne smile ktore ostatnie?....bo nie mowisz chyba o tych z listach? XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 2:51 am
Akiko Tamashii Eurina Vam Mi tez podoba sie tyyyyle rzeczy. Ale fajnie jest zaoszczedzic a potemisc do sklepu i kupic wymarzony produkt. smile a do tego czasu pojawia sie kolejne fajne rzeczy i bedzie dylemat ktore kupic XDDD Wlasnie... Chcoiaz to ostatnie sa nawet fajne smile ktore ostatnie?....bo nie mowisz chyba o tych z listach? XDD Akurat listy sa badziewne. Ale kolorowe skarpetki,pofarbowane koszulki i dzinsy sa fajne. no i kwiatek z butkami:> smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 2:52 am
Eurina Vam Akiko Tamashii Eurina Vam Mi tez podoba sie tyyyyle rzeczy. Ale fajnie jest zaoszczedzic a potemisc do sklepu i kupic wymarzony produkt. smile a do tego czasu pojawia sie kolejne fajne rzeczy i bedzie dylemat ktore kupic XDDD Wlasnie... Chcoiaz to ostatnie sa nawet fajne smile ktore ostatnie?....bo nie mowisz chyba o tych z listach? XDD Akurat listy sa badziewne. Ale kolorowe skarpetki,pofarbowane koszulki i dzinsy sa fajne. no i kwiatek z butkami:> smile wlasnie ^^ *oglada swoja koszulke i swoje skarpetki * XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 30, 2005 2:52 am