|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:23 pm
Vykk ~~lena-undesaid~~ dobra, zmienmy temat... Ktos ma jak,is pomysl??? przyszlosc=cyberpunk czy utopia?? co wy na to?? utopia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:23 pm
~~lena-undesaid~~ to w końcu wieloryby czy niue?? trzeba je zniszczyc ..zjadaja nam cały kryl scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:24 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ dobra, zmienmy temat... Ktos ma jak,is pomysl??? za i przeciw w sprawie zbombardowania wielorybów  ja bym sobie trochę tranu łyknął... zdrowa rzecz a taki napromieniowany lepiej klepie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:24 pm
Lina-san Vykk ~~lena-undesaid~~ dobra, zmienmy temat... Ktos ma jak,is pomysl??? przyszlosc=cyberpunk czy utopia?? co wy na to?? utopia a jakies uzasadninie mozna prosic??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:25 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:26 pm
xd moja wishlista na szybko robiona XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:26 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:28 pm
Vykk ~~lena-undesaid~~ dobra, zmienmy temat... Ktos ma jak,is pomysl??? przyszlosc=cyberpunk czy utopia?? co wy na to?? przyszłość nie istnieje... jest tylko chwila obecna... ludzie, którzy otaczają nas teraz i przedmioty, które, może, trwalsze się okażą od naszego istnienia... planowanie, oszczędzanie, to wszystko na nic, umrzeć można w każdej chwili... więc moje zdanie... PRZYSZŁOŚCI BRAK
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:29 pm
Kukus Vykk ~~lena-undesaid~~ dobra, zmienmy temat... Ktos ma jak,is pomysl??? przyszlosc=cyberpunk czy utopia?? co wy na to?? przyszłość nie istnieje... jest tylko chwila obecna... ludzie, kt�rzy otaczają nas teraz i przedmioty, kt�re, może, trwalsze się okażą od naszego istnienia... planowanie, oszczędzanie, to wszystko na nic, umrzeć można w każdej chwili... więc moje zdanie... PRZYSZŁOŚCI BRAKliczy sie tu i teraz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:30 pm
dośc pesymistyczne podejscie kukus... tez tak kiedys myslalam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Lina-san Vykk ~~lena-undesaid~~ dobra, zmienmy temat... Ktos ma jak,is pomysl??? przyszlosc=cyberpunk czy utopia?? co wy na to?? utopia a jakies uzasadninie mozna prosic?? nie no dobra cyberpunk... ludzkosc caly czas idzie z technologią do przodu... i bedzie jedne wielki metalowy burdel i Moloch zabije nas wszystkich xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy bleee tran gonk *powracaja do niego traumatyczne wspomnienia* nie bądź taki delikates... wóda też jest paskudna... a łykamy ją mimo to jak pelikany
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:31 pm
~~lena-undesaid~~ dośc pesymistyczne podejscie kukus... tez tak kiedys myslalam... czy mnie obchodzi twoja opinia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:31 pm
Akiko Tamashii xd moja wishlista na szybko robiona XD troche em....duża... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:32 pm
Kukus Vykk ~~lena-undesaid~~ dobra, zmienmy temat... Ktos ma jak,is pomysl??? przyszlosc=cyberpunk czy utopia?? co wy na to?? przyszłość nie istnieje... jest tylko chwila obecna... ludzie, którzy otaczają nas teraz i przedmioty, które, może, trwalsze się okażą od naszego istnienia... planowanie, oszczędzanie, to wszystko na nic, umrzeć można w każdej chwili... więc moje zdanie... PRZYSZŁOŚCI BRAK w sumie... to masz racje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|