|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:10 pm
~~lena-undesaid~~ poza tym moj dziadek i babcia byli w oswiecimiu a moj drogi dziadek spedzil 4 lata na syberii wiec sobie wypraszam mowiemnie, ze nie mam szacunku do ofiar wojny! więc mysl gówniaro co piszesz... bo nie życzę sobie by ktoś w mojej obecności w taki sposób profanował pamięć tych wszystkich ludzi i trywializował znaczenie tak wielkiego słowa domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:11 pm
Vykk poszedlem sie troche przebrac...jak wam sie podoba?? chce ktos kupic za uczciwa(w miare blaugh ) cene anglic bracelet?? yyyyyyyyy... masz nowe stringi czy zaczesałeś się na pożyczkę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:11 pm
ale... ale... Jak on śmie! Mowic ze ja nie mam szacunku! To tak jakbym nie miala szaclunku do wlasnych dziadkow!!* skacze z pazorami na kukusa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:12 pm
no swietnie... a mialem nadzieje na spokojny wieczor...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:12 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:13 pm
opcy Vykk poszedlem sie troche przebrac...jak wam sie podoba?? chce ktos kupic za uczciwa(w miare blaugh ) cene anglic bracelet?? duzo to nie zmieniles .. albo ja slepy jestem... no tak ocipke...naszyjniczek sobie wrzucilem i wrocilem po moja dzide razz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:14 pm
NIBY JAK RELAX?! ON.. ON... ***** NAWET SŁOW NIE MAM!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:15 pm
~~lena-undesaid~~ ale... ale... Jak on śmie! Mowic ze ja nie mam szacunku! To tak jakbym nie miala szaclunku do wlasnych dziadkow!!* skacze z pazorami na kukusa* uspokoj sie.. albo wyzyj sie na mnie .. mam zamiar zbombardowac wszystkie wieloryby stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:15 pm
Kukus Vykk poszedlem sie troche przebrac...jak wam sie podoba?? chce ktos kupic za uczciwa(w miare blaugh ) cene anglic bracelet?? yyyyyyyyy... masz nowe stringi czy zaczesałeś się na pożyczkę? pozyczke?czy pozeczke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:17 pm
*IDZIE DO KUCHNI, DEMOLUJE WSZYSTKO W ZASIEGU REKU*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:17 pm
~~lena-undesaid~~ NIBY JAK RELAX?! ON.. ON... ***** NAWET SŁOW NIE MAM!!!!! ech..tak wiem...ale zignoruj po prostu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:19 pm
dobra, zmienmy temat... Ktos ma jak,is pomysl???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:20 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 3:21 pm
~~lena-undesaid~~ dobra, zmienmy temat... Ktos ma jak,is pomysl??? przyszlosc=cyberpunk czy utopia?? co wy na to??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|