|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:25 pm
Lina: masz klienta... bo wlasnie bumpowalem twoj sklep
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:26 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:26 pm
~~lena-undesaid~~ opcy, ja cie blagam, schowaj te widly!!! znowu zaczynasz?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:28 pm
ninja
opcy... obadałeś tę grę? zainteresowany?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:30 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy, ja cie blagam, schowaj te widly!!! znowu zaczynasz?!?!  a jak znowu kogos dziobniesz?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:32 pm
ah! *obudzial sie bo jej sie cos przypomnialo* zapomnialam sobie zrobic wishliste ^^"""""...........a pozniej questa zalozyc musze...i sklepik...ojej ^^"...ale to juz jak narysuje na konkursy...moze cosik wygram...np OMG hat albo....ogonek diabla XDDD ahh....marzenia ^^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:32 pm
Kukus ninja opcy... obadałeś tę grę? zainteresowany? no obadalem.. z rego co widzialem to troche z takia gierca z c64 mi sie to kojarzy.. ale jak juz bym mial zaczac to za miesiac bo do marca musze prace inzynierska napisac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:33 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:34 pm
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ opcy, ja cie blagam, schowaj te widly!!! znowu zaczynasz?!?!  a jak znowu kogos dziobniesz?! ty juz sie o to nie martw...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:34 pm
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ opcy, ja cie blagam, schowaj te widly!!! znowu zaczynasz?!?!  a jak znowu kogos dziobniesz?! to najwyżej komuś oko wypadnie i będzie plama na dywanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:35 pm
opcy Kukus ninja opcy... obadałeś tę grę? zainteresowany? no obadalem.. z rego co widzialem to troche z takia gierca z c64 mi sie to kojarzy.. ale jak juz bym mial zaczac to za miesiac bo do marca musze prace inzynierska napisac... oka... jak będziesz zaczynał to daj znać... poprowadzimy cię i poratujemy surowcem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:35 pm