|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:14 pm
Sayokun sweatdrop chyba sie nie moge doczepic do rozmowy razz chcesz o tym porozmawiac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:15 pm
chcesz taki sam ze swoim avtarkiem (to bedzie jakies 1000 g)? czy po prostu ten?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:15 pm
~~lena-undesaid~~ Akiko Tamashii ~~lena-undesaid~~ ok, wrocilam. A slyszeliscie o tym strasznym wypadku Dżemu??? crying crying crying sloiczek ktos stlukl? sweatdrop :/ nie, mieli wypadek samochodowy i jeden z czlonkow zginal. crying ooo...dziwne, bo nie slyszalam ...a na ktorej stacji o tym mowia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:16 pm
Lina-san chcesz taki sam ze swoim avtarkiem (to bedzie jakies 1000 g)? czy po prostu ten? .:: cos w takim stylu z pjurkami, 2k ? ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:16 pm
opcy Sayokun sweatdrop chyba sie nie moge doczepic do rozmowy razz chcesz o tym porozmawiac? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:18 pm
opcy Sayokun sweatdrop chyba sie nie moge doczepic do rozmowy razz chcesz o tym porozmawiac? nie dzieki XD zaraz i tak ide spac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:20 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:21 pm
a ja bede miala pieska razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:21 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:22 pm
Akiko Tamashii Lina-san hm ...m�wie to bedzie jakies 1000 gold�w w takim stylu... ale z g�ry ostrzgam ze faceci mi gorzej wychodzą witaj w klubie XD mi faceci wychodza jak kobiety...ale to nie moja wina ze lubie (kocham heart ) bishounenow whee blaugh ratuunku! bizony!?! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:23 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:23 pm
opcy, ja cie blagam, schowaj te widly!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:24 pm
opcy Akiko Tamashii Lina-san hm ...m�wie to bedzie jakies 1000 gold�w w takim stylu... ale z g�ry ostrzgam ze faceci mi gorzej wychodzą witaj w klubie XD mi faceci wychodza jak kobiety...ale to nie moja wina ze lubie (kocham heart ) bishounenow whee blaugh ratuunku! bizony!?! gonk stare co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:24 pm
_cleef_ Lina-san hm ...m to bedzie jakies 1000 gold takim stylu... ale z gostrzgam ze faceci mi gorzej wychodzą 3nodding czy satysfakcjonuje cie na gdzies tak wtorek/środa? Mam troche duzo roboty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|