|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:01 pm
Lina-san ~~lena-undesaid~~ ok, ok, tylko mi tu nie praw kazan. Kupilam se sp0odnie a teraz zbieram na kamizelke, potem moze jakis kapelusz kupie, bo zadnego nie mam razz / jakich kazań nie prawiłem ci żadnych kazań >.< *podaje mu filizanke herbaty* dobra na skolatane nerwy *lekki usmieszek* .....*siada w fotelu z filizanka herbaty w lapkach i zaklada noge na noge*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:01 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:03 pm
Akiko Tamashii Lina-san ~~lena-undesaid~~ ok, ok, tylko mi tu nie praw kazan. Kupilam se sp0odnie a teraz zbieram na kamizelke, potem moze jakis kapelusz kupie, bo zadnego nie mam razz / jakich kazań nie prawiłem ci żadnych kazań >.< *podaje mu filizanke herbaty* dobra na skolatane nerwy *lekki usmieszek* .....*siada w fotelu z filizanka herbaty w lapkach i zaklada noge na noge* o dziękuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:04 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:05 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:07 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:07 pm
sweatdrop chyba sie nie moge doczepic do rozmowy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:08 pm
~~lena-undesaid~~ Lina-san ~~lena-undesaid~~ ok, ok, tylko mi tu nie praw kazan. Kupilam se sp0odnie a teraz zbieram na kamizelke, potem moze jakis kapelusz kupie, bo zadnego nie mam razz / jakich kazań nie prawiłem ci żadnych kazań >.< urzylam niewlasciwego sformulowania. Ale co za beszczel;ność! Nikt sie nawet nie pozegna! straszne....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:10 pm
ok, wrocilam. A slyszeliscie o tym strasznym wypadku Dżemu??? crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:11 pm
co ile...? sweatdrop bo ja ciemny jestem, dzis mi sie ciekzo mysli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:11 pm
~~lena-undesaid~~ ok, wrocilam. A slyszeliscie o tym strasznym wypadku Dżemu??? crying crying crying sloiczek ktos stlukl? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:12 pm
~~lena-undesaid~~ ok, wrocilam. A slyszeliscie o tym strasznym wypadku Dżemu??? crying crying crying tak... dwa dni temu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:12 pm
Akiko Tamashii ~~lena-undesaid~~ ok, wrocilam. A slyszeliscie o tym strasznym wypadku Dżemu??? crying crying crying sloiczek ktos stlukl? sweatdrop rofl... dobre!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:13 pm
Akiko Tamashii ~~lena-undesaid~~ ok, wrocilam. A slyszeliscie o tym strasznym wypadku Dżemu??? crying crying crying sloiczek ktos stlukl? sweatdrop :/ nie, mieli wypadek samochodowy i jeden z czlonkow zginal. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|