|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:50 pm
Lina-san ~~lena-undesaid~~ taaa, juz lece;] a inne pomysli ktos ma??? ja, odkładaj na cos bardziej wartosciowego, zamiast od razu wydawac wybacz, ale nie naleze do osob oszczednych razz ani w realu, ani na gaji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:51 pm
Akiko Tamashii ~~lena-undesaid~~ taaa, juz lece;] a inne pomysli ktos ma??? razz nie dasz ani grosza na biedne dzieci??? .:: bank jest zepsuty ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:51 pm
~~lena-undesaid~~ Lina-san ~~lena-undesaid~~ taaa, juz lece;] a inne pomysli ktos ma??? ja, odkładaj na cos bardziej wartosciowego, zamiast od razu wydawac wybacz, ale nie naleze do osob oszczednych razz ani w realu, ani na gaji nie kupisz sobie fajnych rzeczy jesli bedziesz cały czas wydawac.... ech ...nie mam czego wybaczac to twoja decyzja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:52 pm
_cleef_ Akiko Tamashii ~~lena-undesaid~~ dobra, a terAZ zwracam sie z rada: mam 610g, co z nimi zrobić??? daj mi! XDDDDDD ja zbieram ^^ ....jesli ktos nie wie co zrobic z goldami moze dac mi wink moze uda mi sie uzbierac na OMG hat ^__________^ .:: dobrze ci idzie z moim obraskiem ? ::.a co ja jestem...maichna? juz mam dosyc rysowania .........juz nawet brak weny mi doskwiera a musze na konkursy porobic rysunki gonk ....eh....zachcialo sie miec duzo goldow razz , ale spox...nie martw sie w ciagu 2-3 dni bedzie gotowy razz razz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:54 pm
Lina-san ~~lena-undesaid~~ Lina-san ~~lena-undesaid~~ taaa, juz lece;] a inne pomysli ktos ma??? ja, odkładaj na cos bardziej wartosciowego, zamiast od razu wydawac wybacz, ale nie naleze do osob oszczednych razz ani w realu, ani na gaji nie kupisz sobie fajnych rzeczy jesli bedziesz cały czas wydawac.... ech ...nie mam czego wybaczac to twoja decyzja blaugh .:: twoje rysunki ? ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:55 pm
ok, ok, tylko mi tu nie praw kazan. Kupilam se sp0odnie a teraz zbieram na kamizelke, potem moze jakis kapelusz kupie, bo zadnego nie mam razz /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:55 pm
Akiko Tamashii _cleef_ Akiko Tamashii ~~lena-undesaid~~ dobra, a terAZ zwracam sie z rada: mam 610g, co z nimi zrobić??? daj mi! XDDDDDD ja zbieram ^^ ....jesli ktos nie wie co zrobic z goldami moze dac mi wink moze uda mi sie uzbierac na OMG hat ^__________^ .:: dobrze ci idzie z moim obraskiem ? ::.a co ja jestem...maichna? juz mam dosyc rysowania .........juz nawet brak weny mi doskwiera a musze na konkursy porobic rysunki gonk ....eh....zachcialo sie miec duzo goldow razz , ale spox...nie martw sie w ciagu 2-3 dni bedzie gotowy razz razz razz akiko jak ja to dobrze rozumiem -__-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:57 pm
Akiko Tamashii _cleef_ Akiko Tamashii ~~lena-undesaid~~ dobra, a terAZ zwracam sie z rada: mam 610g, co z nimi zrobić??? daj mi! XDDDDDD ja zbieram ^^ ....jesli ktos nie wie co zrobic z goldami moze dac mi wink moze uda mi sie uzbierac na OMG hat ^__________^ .:: dobrze ci idzie z moim obraskiem ? ::.a co ja jestem...maichna? juz mam dosyc rysowania .........juz nawet brak weny mi doskwiera a musze na konkursy porobic rysunki gonk ....eh....zachcialo sie miec duzo goldow razz , ale spox...nie martw sie w ciagu 2-3 dni bedzie gotowy razz razz razz .:: sorc, sie tylko pytalem eek ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:58 pm
_cleef_ Lina-san ~~lena-undesaid~~ Lina-san ~~lena-undesaid~~ taaa, juz lece;] a inne pomysli ktos ma??? ja, odkładaj na cos bardziej wartosciowego, zamiast od razu wydawac wybacz, ale nie naleze do osob oszczednych razz ani w realu, ani na gaji nie kupisz sobie fajnych rzeczy jesli bedziesz cały czas wydawac.... ech ...nie mam czego wybaczac to twoja decyzja blaugh .:: twoje rysunki ? ::.zapewne tak .... talentu to mi brak ja wiem ^_^''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ide na rybki zaraz wracam *bierze wedke i wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Akiko Tamashii _cleef_ Akiko Tamashii ~~lena-undesaid~~ dobra, a terAZ zwracam sie z rada: mam 610g, co z nimi zrobić??? daj mi! XDDDDDD ja zbieram ^^ ....jesli ktos nie wie co zrobic z goldami moze dac mi wink moze uda mi sie uzbierac na OMG hat ^__________^ .:: dobrze ci idzie z moim obraskiem ? ::.a co ja jestem...maichna? juz mam dosyc rysowania .........juz nawet brak weny mi doskwiera a musze na konkursy porobic rysunki gonk ....eh....zachcialo sie miec duzo goldow razz , ale spox...nie martw sie w ciagu 2-3 dni bedzie gotowy razz razz razz akiko jak ja to dobrze rozumiem -__- milo -__-.............nic mi juz sie nie kce.....= ='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:59 pm
~~lena-undesaid~~ ok, ok, tylko mi tu nie praw kazan. Kupilam se sp0odnie a teraz zbieram na kamizelke, potem moze jakis kapelusz kupie, bo zadnego nie mam razz / jakich kazań nie prawiłem ci żadnych kazań >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:00 pm
Lina-san zapewne tak .... talentu to mi brak ja wiem ^_^'' .:: ale ten pierwszy jest heart umiesz jeszcze takie robic ? ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 2:01 pm
Lina-san ~~lena-undesaid~~ ok, ok, tylko mi tu nie praw kazan. Kupilam se sp0odnie a teraz zbieram na kamizelke, potem moze jakis kapelusz kupie, bo zadnego nie mam razz / jakich kazań nie prawiłem ci żadnych kazań >.< urzylam niewlasciwego sformulowania. Ale co za beszczel;ność! Nikt sie nawet nie pozegna!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|