|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:26 pm
~~lena-undesaid~~ dooobra, zgapiam od lethiel (czy jak to sie pisze) *w ramach gestu pojednawczego daje opcemu i kukusowu tace domowych pierniczkow* ja podziękuję... pani w szkole mnie uczyła żebym nie brał słodyczy od strendżerów... w szczególności gdy są to szpiedzy KGB czy innego GRU
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:28 pm
nie to nie, sama zjem! *pierwsze ciastko laduje w zaladku leny* ktos inny sie poczestuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:28 pm
*lufeczka i woreczek gotowy.. zapalniczka - poczciwy Lewiatan błyszczy sie w dłoni ...z mrocznym spojrzeniem nabija lufke*
*opala sie* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:31 pm
_cleef_ Lethiel _cleef_ heart  O.o .. mraaaau.. serdooshka blaugh *pac poduchą* twisted xd  O.o ... xd *pac drooga poduchą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:32 pm
Lethiel _cleef_ Lethiel _cleef_ heart  O.o .. mraaaau.. serdooshka blaugh *pac poduchą* twisted xd  O.o ... xd *pac drooga poduchą* .:: NIE ! uwazaj, chialem ci pokazac dziecko domo ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:37 pm
to zje ktos te pierniki czy nie?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:38 pm
~~lena-undesaid~~ to zje ktos te pierniki czy nie?! *rzuca sie na ciastka... niektóre przed zjedzeniem smaruje albatrosem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:41 pm
;] ciekawy sposob na posilenie sie slodkosciami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:43 pm
dobra, a terAZ zwracam sie z rada: mam 610g, co z nimi zrobić???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:44 pm
~~lena-undesaid~~ ;] ciekawy sposob na posilenie sie slodkosciami... *zniza glos ponownie wegieski akcent* Mój poduszkowiec jest pełen węgorzy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:46 pm
~~lena-undesaid~~ dobra, a terAZ zwracam sie z rada: mam 610g, co z nimi zrobić??? daj mi! XDDDDDD ja zbieram ^^ ....jesli ktos nie wie co zrobic z goldami moze dac mi wink moze uda mi sie uzbierac na OMG hat ^__________^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:47 pm
taaa, juz lece;] a inne pomysli ktos ma???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:48 pm
~~lena-undesaid~~ taaa, juz lece;] a inne pomysli ktos ma??? ja, odkładaj na cos bardziej wartosciowego, zamiast od razu wydawac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:48 pm
Akiko Tamashii ~~lena-undesaid~~ dobra, a terAZ zwracam sie z rada: mam 610g, co z nimi zrobić??? daj mi! XDDDDDD ja zbieram ^^ ....jesli ktos nie wie co zrobic z goldami moze dac mi wink moze uda mi sie uzbierac na OMG hat ^__________^ .:: dobrze ci idzie z moim obraskiem ? ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:49 pm
~~lena-undesaid~~ taaa, juz lece;] a inne pomysli ktos ma??? razz nie dasz ani grosza na biedne dzieci???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|