|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:04 pm
~~lena-undesaid~~ ty sie juz kukus za takiego bossa nie uwazaj! jeden twój nick jest zbanowany, więc i ten mogę zbanować... więc może lepiej do mnie odrobinę grzeczniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy *_* na żywca *atakuje z okrzykiem bojowym* KAJNE GRENCEN!!! *robi salto nad opcym i po wyladowaniu kopie go w plecy* *został kopniety w plecy co spwodowalo zgniecienie okolo 3 kregow kregosłupa... bardzo duze zagrozenie frakturą rdzenia kregowego ... jego szanse sa niewielkie albo umrze na miejscu albo do konca zycia bedzie warzywem na wózku odżywiejącym sie przez słomke* O.o ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o ... mraaaaaaau 4laugh yay !! .. jak miecioosio whee whee whee *przytuula sie do podooshki* whee sweatdrop gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus *przypatrując się bójce staje za jej plecami i wali do niej z broni pneumatycznej strzałką ze środkiem oszałamiajacym* uchylić się od tego szans nie masz, więc mi tu nie odwalaj Martixaa skad wiesz ze nie umiem salta zrobić??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:06 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy *_* na żywca *atakuje z okrzykiem bojowym* KAJNE GRENCEN!!! *robi salto nad opcym i po wyladowaniu kopie go w plecy* *został kopniety w plecy co spwodowalo zgniecienie okolo 3 kregow kregosłupa... bardzo duze zagrozenie frakturą rdzenia kregowego ... jego szanse sa niewielkie albo umrze na miejscu albo do konca zycia bedzie warzywem na wózku odżywiejącym sie przez słomke* i co żeś narobiła? my tu do ciebie dla twojego dobra chcemy cię spacyfikować, a ty porządnemu chłopaczynie, patriocie, takie świństwo robisz... zastanów się nad sobą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:07 pm
_cleef_ Lethiel O.o ... mraaaaaaau 4laugh yay !! .. jak miecioosio whee whee whee *przytuula sie do podooshki* whee sweatdrop gonk nio cio blaugh ?? whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:07 pm
~~lena-undesaid~~ Kukus *przypatrując się bójce staje za jej plecami i wali do niej z broni pneumatycznej strzałką ze środkiem oszałamiajacym* uchylić się od tego szans nie masz, więc mi tu nie odwalaj Martixaa skad wiesz ze nie umiem salta zrobić?? cżłowiek nie potrafiłby sie uczylic z tej odległosci, do tego stanął ci za plecami, co stanowi dodatkowe utrudnienie - -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:08 pm
_cleef_ .:: kto ma swoi obrazek ??? (z prawdziwego zycia) ::. to ja:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:09 pm
~~lena-undesaid~~ Kukus *przypatrując się bójce staje za jej plecami i wali do niej z broni pneumatycznej strzałką ze środkiem oszałamiajacym* uchylić się od tego szans nie masz, więc mi tu nie odwalaj Martixaa skad wiesz ze nie umiem salta zrobić?? salto może i umiesz... ale uniknięcie strzałki lecącej po wystrzeleniu z prędkością ok. 200m/s w kierunku twoich pleców jest cokolwiek niemożliwe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:10 pm
Lethiel _cleef_ Lethiel O.o ... mraaaaaaau 4laugh yay !! .. jak miecioosio whee whee whee *przytuula sie do podooshki* whee sweatdrop gonk nio cio blaugh ?? whee 4laugh .:: nic question ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:11 pm
Kukus ~~lena-undesaid~~ Kukus *przypatrując się bójce staje za jej plecami i wali do niej z broni pneumatycznej strzałką ze środkiem oszałamiajacym* uchylić się od tego szans nie masz, więc mi tu nie odwalaj Martixaa skad wiesz ze nie umiem salta zrobić?? salto może i umiesz... ale uniknięcie strzałki lecącej po wystrzeleniu z prędkością ok. 200m/s w kierunku twoich pleców jest cokolwiek niemożliwe ja nie jestem realistka, tylko idealistka. Realizm jest zbyt okrutny!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:11 pm
Kukus ~~lena-undesaid~~ Kukus *przypatrując się bójce staje za jej plecami i wali do niej z broni pneumatycznej strzałką ze środkiem oszałamiajacym* uchylić się od tego szans nie masz, więc mi tu nie odwalaj Martixaa skad wiesz ze nie umiem salta zrobić?? salto może i umiesz... ale uniknięcie strzałki lecącej po wystrzeleniu z prędkością ok. 200m/s w kierunku twoich pleców jest cokolwiek niemożliwe a jakby tak szybko tajniacko przykoocnela ?? xd ninja tak sie tylko zastanawiam sweatdrop .. nie zwracajcie na mnie uwagi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:12 pm
_cleef_ Lethiel _cleef_ Lethiel O.o ... mraaaaaaau 4laugh yay !! .. jak miecioosio whee whee whee *przytuula sie do podooshki* whee sweatdrop gonk nio cio blaugh ?? whee 4laugh .:: nic question ::. blaugh *wciaga go na podooshki* sam zobacz 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|