|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:58 pm
Jaswinder Kukus Jaswinder Teodor, wychodzimy... zostaliśmy zignorowani... stare *podłoga ugina się pod krokami Teo* narazie... do nie zbyt rychłego zobaczenia *wygląda zza drzwi* tak na marginesie, to "niezbyt" pisze się razem... stare WON... bo ci zaraz załatwię czarny dywan do tego lokalu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:58 pm
Lethiel eek .. ty perfidny .. argh... tio moja metoda na atak xd xd xd xd domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:59 pm
spadam -_-.. papa trzymajcie sie neutral confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Kukus Jaswinder Teodor, wychodzimy... zostaliśmy zignorowani... stare *podłoga ugina się pod krokami Teo* narazie... do nie zbyt rychłego zobaczenia *wygląda zza drzwi* tak na marginesie, to "niezbyt" pisze się razem... stare ja tu czuje jakies zle fluidy... *słucha Primus - "Over The Falls"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Miss_Karina Kukus wyciąga zza pleców łom i piłę do metalu* to już nie takim tajnym *powoli podchodzi do niej* wiesz, nie żebym coś miał do ciebie osobiście... ale jakoś nie widzi mi się goszczenie agenta obcego rządu... pomimo iż ponoć "zaprzyjaźnionego" *patrzy na opcego* pociągnąć jej z łoma najsampierw czy siekamy na żywca? esh zostaw ja idź mnie z tą wichurą, kobieto... bo mi trampki przemiękną prych... ty to co masz do kobiety? ide juz bo i tak mam dosc stare Cya...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
.:: kto ma swoi obrazek ??? (z prawdziwego zycia) ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:00 pm
_cleef_ Lethiel eek .. ty perfidny .. argh... tio moja metoda na atak xd xd xd xd domokun twisted sesese... *zasypooje go sterta podooshek* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:01 pm
ty sie juz kukus za takiego bossa nie uwazaj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ opcy Kukus wyciąga zza pleców łom i piłę do metalu* to już nie takim tajnym *powoli podchodzi do niej* wiesz, nie żebym coś miał do ciebie osobiście... ale jakoś nie widzi mi się goszczenie agenta obcego rządu... pomimo iż ponoć "zaprzyjaźnionego" *patrzy na opcego* pociągnąć jej z łoma najsampierw czy siekamy na żywca? *_* na żywca *atakuje z okrzykiem bojowym* KAJNE GRENCEN!!! *robi salto nad opcym i po wyladowaniu kopie go w plecy* *przypatrując się bójce staje za jej plecami i wali do niej z broni pneumatycznej strzałką ze środkiem oszałamiajacym* uchylić się od tego szans nie masz, więc mi tu nie odwalaj Martixa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak spadam -_-.. papa trzymajcie sie neutral confused papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak spadam -_-.. papa trzymajcie sie neutral confused 3m się pędzla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel _cleef_ Lethiel eek .. ty perfidny .. argh... tio moja metoda na atak xd xd xd xd domokun twisted sesese... *zasypooje go sterta podooshek* xd xd xd .:: -wyskakuje zpod poduszek i wzuca lethiel na sterte poduszek- ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:03 pm
~~lena-undesaid~~ opcy *_* na żywca *atakuje z okrzykiem bojowym* KAJNE GRENCEN!!! *robi salto nad opcym i po wyladowaniu kopie go w plecy* *został kopniety w plecy co spwodowalo zgniecienie okolo 3 kregow kregosłupa... bardzo duze zagrozenie frakturą rdzenia kregowego ... jego szanse sa niewielkie albo umrze na miejscu albo do konca zycia bedzie warzywem na wózku odżywiejącym sie przez słomke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 1:03 pm
_cleef_ Lethiel _cleef_ Lethiel eek .. ty perfidny .. argh... tio moja metoda na atak xd xd xd xd domokun twisted sesese... *zasypooje go sterta podooshek* xd xd xd .:: -wyskakuje zpod poduszek i wzuca lethiel na sterte poduszek- ::.O.o ... mraaaaaaau 4laugh yay !! .. jak miecioosio whee whee whee *przytuula sie do podooshki* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|