|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:44 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:44 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ Nikt sie o mnie nie zapyta?! Nawet jak było w zakopcu?! *siada na walizce i zaczyna plakac* Zakopane nie istnieje to zmyłka u ktorej podstaw kryje sie żydokomunistycznomasońskoneonazistowski spisek! ninja to ty nie wiedziales ze ja jestem rajnym agetem cia??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:45 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:45 pm
Miss_Karina czesc...wrocilam, odlaczylo mnie na dlugi czas -__________- czy wiesz ze mam teorie na temat brontozaura? (moją oczywiscie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:46 pm
_cleef_ Lethiel *skacze na labu* *przytuuuuuula* cio taka minka wink usmiech blaugh witaj whee .:: moze to "zabrali-jej-cyfre-minka" ? ? ? ::. stare ...argh xd ... strashnie smieshne .. xp *rzooca mu w twarz podooshką* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:47 pm
opcy Miss_Karina czesc...wrocilam, odlaczylo mnie na dlugi czas -__________- czy wiesz ze mam teorie na temat brontozaura? (moją oczywiscie) niech zgadne, wszystkie wyginely?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ~~lena-undesaid~~ Nikt sie o mnie nie zapyta?! Nawet jak było w zakopcu?! *siada na walizce i zaczyna plakac* Zakopane nie istnieje to zmyłka u ktorej podstaw kryje sie żydokomunistycznomasońskoneonazistowski spisek! ninja ja cie już normalnie lubię xp przyłącz się do nas wstąp do PAŻ pi.es. zapraszam również do naszej ulubionej >> GRY <<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Miss_Karina czesc...wrocilam, odlaczylo mnie na dlugi czas -__________- czy wiesz ze mam teorie na temat brontozaura? (moją oczywiscie) nie mow mi juz o teoriach plz...mialam ich juz az za wiele z filozofii XP eh czytalam wczesniej ze masz ale nie tlumacz mi co to jest jestem dzis wyjatkowa megazdolowana crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:48 pm
Lethiel _cleef_ Lethiel *skacze na labu* *przytuuuuuula* cio taka minka wink usmiech blaugh witaj whee .:: moze to "zabrali-jej-cyfre-minka" ? ? ? ::. stare ...argh xd ... strashnie smieshne .. xp *rzooca mu w twarz podooshką* xd .:: -upada na podloge- ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:48 pm
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ Nikt sie o mnie nie zapyta?! Nawet jak było w zakopcu?! *siada na walizce i zaczyna plakac* Zakopane nie istnieje to zmyłka u ktorej podstaw kryje sie żydokomunistycznomasońskoneonazistowski spisek! ninja to ty nie wiedziales ze ja jestem rajnym agetem cia?? *mówi z węgierskim akcentem* "nie kupie tej płyty jest porysowana"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:49 pm
_cleef_ .:: -upada na podloge- ::. hehe.. twisted *skacze na niego z drooga podooshka* 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:50 pm
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ Nikt sie o mnie nie zapyta?! Nawet jak było w zakopcu?! *siada na walizce i zaczyna plakac* Zakopane nie istnieje to zmyłka u ktorej podstaw kryje sie żydokomunistycznomasońskoneonazistowski spisek! ninja to ty nie wiedziales ze ja jestem rajnym agetem cia?? *wyciąga zza pleców łom i piłę do metalu* to już nie takim tajnym *powoli podchodzi do niej* wiesz, nie żebym coś miał do ciebie osobiście... ale jakoś nie widzi mi się goszczenie agenta obcego rządu... pomimo iż ponoć "zaprzyjaźnionego" *patrzy na opcego* pociągnąć jej z łoma najsampierw czy siekamy na żywca?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:50 pm
jaswinder, jak tam twoj slonik?? Tromba podniesiona?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:51 pm
Teodor, wychodzimy... zostaliśmy zignorowani... stare *podłoga ugina się pod krokami Teo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:51 pm
Jaswinder Teodor, wychodzimy... zostaliśmy zignorowani... stare *podłoga ugina się pod krokami Teo* O.o ... lol ... sloń O.o ... jaki fajniusi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|