|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:40 pm
faajnie uczylam sie na nartach jezdzic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:41 pm
Kukus Lethiel Kukus ja bym nogi z dupy powyrywał jakby mi ktoś ruszył mój telewizor lub jakikolwiek nośnik medialny znajdujący się w moim pokoju domokun ale oni zabrali.. odlaczyli.. zrezygnowali crying a ja nie moglam nic poradzic sad .. ech... mogłaś bronić własnym wątłym ciałkiem... zabarykadować się i okupować dekoder... zawsze jest sposób blaugh eem... ta, to by bylo bardzo mezne wink Lethiel, ja zyje bez tego i tez jest dobrze. Hey Len.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Nikt sie o mnie nie zapyta?! Nawet jak było w zakopcu?! *siada na walizce i zaczyna plakac* Zakopane nie istnieje to zmyłka u ktorej podstaw kryje sie żydokomunistycznomasońskoneonazistowski spisek! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lethiel Kukus ja bym nogi z dupy powyrywał jakby mi ktoś ruszył mój telewizor lub jakikolwiek nośnik medialny znajdujący się w moim pokoju domokun ale oni zabrali.. odlaczyli.. zrezygnowali crying a ja nie moglam nic poradzic sad .. ech... mogłaś bronić własnym wątłym ciałkiem... zabarykadować się i okupować dekoder... zawsze jest sposób blaugh hieh.. nio wlasnie chyba troshq przyslaba jestem redface ... ale robilam cio moglam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:42 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ Nikt sie o mnie nie zapyta?! Nawet jak było w zakopcu?! *siada na walizce i zaczyna plakac* Zakopane nie istnieje to zmyłka u ktorej podstaw kryje sie żydokomunistycznomasońskoneonazistowski spisek! ninja xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:43 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc...wrocilam, odlaczylo mnie na dlugi czas -__________-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina czesc...wrocilam, odlaczylo mnie na dlugi czas -__________- heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*skacze na labu* *przytuuuuuula* cio taka minka wink usmiech blaugh witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:44 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Kukus mogłaś bronić własnym wątłym ciałkiem... zabarykadować się i okupować dekoder... zawsze jest sposób blaugh eem... ta, to by bylo bardzo mezne wink Lethiel, ja zyje bez tego i tez jest dobrze. ja żyję bez planowania... ale jakby mi ktoś zabrał telefon, palmtopa, radio, telewizor lub kompa to bym normalnie wepchnął mu jego własne migdały do żołądka scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina czesc...wrocilam, odlaczylo mnie na dlugi czas -__________- *przytuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *skacze na labu* *przytuuuuuula* cio taka minka wink usmiech blaugh witaj whee .:: moze to "zabrali-jej-cyfre-minka" ? ? ? ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|