|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:35 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:35 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:36 pm
Jaswinder opcy kazdy ma jakis talent! ja tez mam! ty np masz teorie o brontozaurach stare ktora jest moja.. i nalezy do mnie... ..czy miowilem juz ze jestem jej wlascicielem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:36 pm
_cleef_ Lethiel _cleef_ .:: brak ci cartoon network ? sad ::. nio... baaaaaaardzio crying crying crying zabrali mi cyfre + ... rodzice crying crying crying ech.. a bylo tak pieknie whee ... sad eek w sensie ze rodzice zabrali mi cyfre + xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:37 pm
Lethiel _cleef_ .:: brak ci cartoon network ? sad ::. nio... baaaaaaardzio crying crying crying zabrali mi cyfre + rodzice crying crying crying ech.. a bylo tak pieknie whee ... sad ja bym nogi z dupy powyrywał jakby mi ktoś ruszył mój telewizor lub jakikolwiek nośnik medialny znajdujący się w moim pokoju domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jaswinder opcy kazdy ma jakis talent! ja tez mam! ty np masz teorie o brontozaurach stare ktora jest moja.. i nalezy do mnie... ..czy miowilem juz ze jestem jej wlascicielem? argh.. xd *hihocząc rzooca w niego poduszką* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:38 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nikt sie o mnie nie zapyta?! Nawet jak było w zakopcu?! *siada na walizce i zaczyna plakac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lethiel _cleef_ .:: brak ci cartoon network ? sad ::. nio... baaaaaaardzio crying crying crying zabrali mi cyfre + rodzice crying crying crying ech.. a bylo tak pieknie whee ... sad ja bym nogi z dupy powyrywał jakby mi ktoś ruszył mój telewizor lub jakikolwiek nośnik medialny znajdujący się w moim pokoju domokun ale oni zabrali.. odlaczyli.. zrezygnowali crying a ja nie moglam nic poradzic sad .. ech...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Nikt sie o mnie nie zapyta?! Nawet jak było w zakopcu?! *siada na walizce i zaczyna plakac* lena, jak było w zakopcu? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:39 pm
~~lena-undesaid~~ Nikt sie o mnie nie zapyta?! Nawet jak było w zakopcu?! *siada na walizce i zaczyna plakac* O.o .. *podbiega do niej i przytuuula* nie smootaj sad tio jak bylo w Zakopcu ?? 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:40 pm
Lethiel Kukus ja bym nogi z dupy powyrywał jakby mi ktoś ruszył mój telewizor lub jakikolwiek nośnik medialny znajdujący się w moim pokoju domokun ale oni zabrali.. odlaczyli.. zrezygnowali crying a ja nie moglam nic poradzic sad .. ech... mogłaś bronić własnym wątłym ciałkiem... zabarykadować się i okupować dekoder... zawsze jest sposób blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|