|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:28 pm
Jaswinder Aki jak patrzyłam jak narysowałaś ten szkic co wcześniej, to nawet mi się udało podobną pozycję sklecić na karteczce... 3nodding ale ja i tak nie umiem rysować sweatdrop NIECH MNIE KTOŚ NAUCZY crying *usmiecha sie do niej nadaj gryzac kabelek i kiwajac glowa w rytm muzyki* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel opcy Lethiel opcy mam tez teorie na temat brontozaura.... i jest to moja teoria... poniewaz ja ja wymyslilem i jest ona moja ... jej wlascicelem jestem ja... poniewaz nalezy ona do mnie..... ..czy wspominalem ze mam teorie na temat brontozaura? ..moja teorie.. hieh.. mojo jojo tak moowi xd xp ..jejq .. jak mi brakooje cartoon network crying crying crying opowiedz mi proooooooshu o brontozaurze whee *wielkie oczka* ale to jest moja teoria wiesz? hieh xd nio i brawo.. gloopawka mnie przez ciebie bieshe xd mam nadzieje ze jestes z siebie doomny xd tak wiec moja teoria na temat brontozaura .. ktora nalezy do mnie.... .. jest nastepujaca: brontozaur był cienki z przodu .. gruby w srodku ... a na koncu znowu cienki hm.. cos mi to przypomina blaugh wyglada w takim razie zoopelnie jak sloń polkniety przez węza blaugh (maly ksiąshe whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chyba pójdę lulu jednak... *ziew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:29 pm
Jaswinder chyba pójdę lulu jednak... *ziew* dobranoc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:30 pm
Sayokun ninja dopuscili mnie spowrotem do kompa whee witaj spowrotem 4laugh *przytuul* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel _cleef_ Lethiel cleefooś whee 4laugh witaj *przytuuuuuuuuuuuuul* whee .:: -glasq- whee ::.mrrrrrauuu.... whee xd whee .:: brak ci cartoon network ? sad ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:31 pm
Jaswinder chyba pójdę lulu jednak... *ziew* dobranoc jas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:31 pm
Jaswinder Akiko Tamashii Jaswinder Aki jak patrzyłam jak narysowałaś ten szkic co wcześniej, to nawet mi się udało podobną pozycję sklecić na karteczce... 3nodding ale ja i tak nie umiem rysować sweatdrop NIECH MNIE KTOŚ NAUCZY crying *usmiecha sie do niej nadaj gryzac kabelek i kiwajac glowa w rytm muzyki* 3nodding c�ż... mam inne talenty mrgreen cool eek ohoho!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:32 pm
_cleef_ .:: brak ci cartoon network ? sad ::. nio... baaaaaaardzio crying crying crying zabrali mi cyfre + rodzice crying crying crying ech.. a bylo tak pieknie whee ... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:32 pm
opcy... to wyglada jak kreda na murze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:33 pm
opcy kazdy ma jakis talent! ja tez mam! ty np masz teorie o brontozaurach stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:33 pm
Jaswinder opcy... to wyglada jak kreda na murze... ale taki mialas chyba zamiar?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:34 pm
*wchodzi i oświadcza bardzo oficjalnym tonem* ekhem... moje drogie bydło... zapraszam was na spęd w melinie... to wszystko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:35 pm
Lethiel _cleef_ .:: brak ci cartoon network ? sad ::. nio... baaaaaaardzio crying crying crying zabrali mi cyfre + rodzice crying crying crying ech.. a bylo tak pieknie whee ... sad eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|