|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:18 pm
Kiart Elo Wam ... wink Mam pytanko .. czy jeli kupie list na obojetnie jaki rok i jaki miesiac to czy bede go mogl otworzyc pod koniec np: tego miesiaca ...?? hej... zalezy z jakiego miesiaca bedzie list
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:19 pm
Lethiel Kiart Lethiel Kiart Elo Wam ... wink Mam pytanko .. czy jeli kupie list na obojetnie jaki rok i jaki miesiac to czy bede go mogl otworzyc pod koniec np: tego miesiaca ...?? nie .. jezeli koopish list z groodnia .. tio w środq siom groodniowe itemi a otwoshyc go mozesz kiedy chcesh 3nodding witaj blaugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee aha ... biggrin biggrin ... Dzienki Lethiel heart a kiedy byly fajne itemki ...?? zaleshy ktoore dla ciebie siom fajne 3nodding zajshyj do topicu Omegi 3nodding .. tam powinny byc wszystkie listy opisane wink Dzienki za informacje ... heart 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:20 pm
opcy mam tez teorie na temat brontozaura.... i jest to moja teoria... poniewaz ja ja wymyslilem i jest ona moja ... jej wlascicelem jestem ja... poniewaz nalezy ona do mnie..... ..czy wspominalem ze mam teorie na temat brontozaura? ..moja teorie.. hieh.. mojo jojo tak moowi xd xp ..jejq .. jak mi brakooje cartoon network crying crying crying opowiedz mi proooooooshu o brontozaurze whee *wielkie oczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:20 pm
opcy mam tez teorie na temat brontozaura.... i jest to moja teoria... poniewaz ja ja wymyslilem i jest ona moja ... jej wlascicelem jestem ja... poniewaz nalezy ona do mnie..... ..czy wspominalem ze mam teorie na temat brontozaura? ..moja teorie.. opowiedz... proshu... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:21 pm
cleefooś whee 4laugh witaj *przytuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:21 pm
Lethiel opcy mam tez teorie na temat brontozaura.... i jest to moja teoria... poniewaz ja ja wymyslilem i jest ona moja ... jej wlascicelem jestem ja... poniewaz nalezy ona do mnie..... ..czy wspominalem ze mam teorie na temat brontozaura? ..moja teorie.. hieh.. mojo jojo tak moowi xd xp ..jejq .. jak mi brakooje cartoon network crying crying crying opowiedz mi proooooooshu o brontozaurze whee *wielkie oczka* ale to jest moja teoria wiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:22 pm
opcy mam tez teorie na temat brontozaura.... i jest to moja teoria... poniewaz ja ja wymyslilem i jest ona moja ... jej wlascicelem jestem ja... poniewaz nalezy ona do mnie..... ..czy wspominalem ze mam teorie na temat brontozaura? ..moja teorie.. mów ja lubie teorie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:23 pm
*siada na podlodze opierajac sie o sciane i gryzie kabelek od sluchawek* ....nyuuuuuuu...*slucha Simple Plan* ...nu..nyu....nu nu.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel opcy mam tez teorie na temat brontozaura.... i jest to moja teoria... poniewaz ja ja wymyslilem i jest ona moja ... jej wlascicelem jestem ja... poniewaz nalezy ona do mnie..... ..czy wspominalem ze mam teorie na temat brontozaura? ..moja teorie.. hieh.. mojo jojo tak moowi xd xp ..jejq .. jak mi brakooje cartoon network crying crying crying opowiedz mi proooooooshu o brontozaurze whee *wielkie oczka* ale to jest moja teoria wiesz? hieh xd nio i brawo.. gloopawka mnie przez ciebie bieshe xd mam nadzieje ze jestes z siebie doomny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel cleefooś whee 4laugh witaj *przytuuuuuuuuuuuuul* whee .:: -glasq- whee ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:25 pm
_cleef_ Lethiel cleefooś whee 4laugh witaj *przytuuuuuuuuuuuuul* whee .:: -glasq- whee ::.mrrrrrauuu.... whee xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii *siada na podlodze opierajac sie o sciane i gryzie kabelek od sluchawek* ....nyuuuuuuu...*slucha Simple Plan* ...nu..nyu....nu nu....... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy Lethiel opcy mam tez teorie na temat brontozaura.... i jest to moja teoria... poniewaz ja ja wymyslilem i jest ona moja ... jej wlascicelem jestem ja... poniewaz nalezy ona do mnie..... ..czy wspominalem ze mam teorie na temat brontozaura? ..moja teorie.. hieh.. mojo jojo tak moowi xd xp ..jejq .. jak mi brakooje cartoon network crying crying crying opowiedz mi proooooooshu o brontozaurze whee *wielkie oczka* ale to jest moja teoria wiesz? hieh xd nio i brawo.. gloopawka mnie przez ciebie bieshe xd mam nadzieje ze jestes z siebie doomny xd tak wiec moja teoria na temat brontozaura .. ktora nalezy do mnie.... .. jest nastepujaca: brontozaur był cienki z przodu .. gruby w srodku ... a na koncu znowu cienki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:26 pm
Aki jak patrzyłam jak narysowałaś ten szkic co wcześniej, to nawet mi się udało podobną pozycję sklecić na karteczce... 3nodding ale ja i tak nie umiem rysować sweatdrop NIECH MNIE KTOŚ NAUCZY crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|