|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:53 am
Lethiel opcy Lethiel opcy *patrzy zamyslony w dal... .....po kilkunastu minutac* ..ooo.. ktos mnie wodą oblał surprised hieh xd śmieshny jestes wink whee *podaje mu ręcznik* 3nodding czy chcesz porozmawiac o ustroju politycznym wyksztalconym przez cywilizacje krylu? *ssie róg ręcznika* O.o ... *przewraca siem na brzooch i podpiera lapkami* mozesh mi poopowiadac blaugh a wiec jest to cywilizacja stworona przez male raczki...zwane krylem jest ona bardzo tragiczna ... bo posunela wszystkie nauki tak daleko (szczegolnie filozofie) ze odkryla ostateczna odpowiedz na zycie wszechswiat i cala teraz popelnia masowe samobojstwa wna fiszbinach wielorybow..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:55 am
opcy a wiec jest to cywilizacja stworona przez male raczki...zwane krylem jest ona bardzo tragiczna ... bo posunela wszystkie nauki tak daleko (szczegolnie filozofie) ze odkryla ostateczna odpowiedz na zycie wszechswiat i cala teraz popelnia masowe samobojstwa wna fiszbinach wielorybow.. O.o ....... xd xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:58 am
Lethiel opcy a wiec jest to cywilizacja stworona przez male raczki...zwane krylem jest ona bardzo tragiczna ... bo posunela wszystkie nauki tak daleko (szczegolnie filozofie) ze odkryla ostateczna odpowiedz na zycie wszechswiat i cala teraz popelnia masowe samobojstwa wna fiszbinach wielorybow.. O.o ....... xd xd xd xd xd xd xd dalej nie pamietam ....całość teorii zostala stworzona przeze mnie i kumpli..na wyjezdzie pod namioty w przedostatnie wakacje na monstrualnej korbie... ... ja osobiscie stworzylem teorie o miescie ,smochodzie i samolocie "Lublin"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:00 pm
a.. i Opcy dziekooje za eme... bumpy ?? na moim queściq .. xd xd xd .. cio kolwiek tio jest.. tio bardzo mile z twojej strony 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:05 pm
opcy Lethiel opcy a wiec jest to cywilizacja stworona przez male raczki...zwane krylem jest ona bardzo tragiczna ... bo posunela wszystkie nauki tak daleko (szczegolnie filozofie) ze odkryla ostateczna odpowiedz na zycie wszechswiat i cala teraz popelnia masowe samobojstwa wna fiszbinach wielorybow.. O.o ....... xd xd xd xd xd xd xd dalej nie pamietam ....całość teorii zostala stworzona przeze mnie i kumpli..na wyjezdzie pod namioty w przedostatnie wakacje na monstrualnej korbie... ... ja osobiscie stworzylem teorie o miescie ,smochodzie i samolocie "Lublin" lol... whee .. fajnie blaugh 3nodding ja ciem posloochac wiecej tajniastych teori ninja whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:06 pm
Lethiel a.. i Opcy dziekooje za eme... bumpy ?? na moim queściq .. xd xd xd .. cio kolwiek tio jest.. tio bardzo mile z twojej strony 3nodding xd //co znowu mile.... miales z tym przestac// przepraszam!!!! *turla sie po scianach i suficie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:09 pm
opcy Lethiel a.. i Opcy dziekooje za eme... bumpy ?? na moim queściq .. xd xd xd .. cio kolwiek tio jest.. tio bardzo mile z twojej strony 3nodding xd //co znowu mile.... miales z tym przestac// przepraszam!!!! *turla sie po scianach i suficie* O.o ... xd yay !! *turlu turl* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:10 pm
Elo Wam ... wink
Mam pytanko .. czy jeli kupie list na obojetnie jaki rok i jaki miesiac to czy bede go mogl otworzyc pod koniec np: tego miesiaca ...??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:11 pm
Lethiel opcy Lethiel opcy a wiec jest to cywilizacja stworona przez male raczki...zwane krylem jest ona bardzo tragiczna ... bo posunela wszystkie nauki tak daleko (szczegolnie filozofie) ze odkryla ostateczna odpowiedz na zycie wszechswiat i cala teraz popelnia masowe samobojstwa wna fiszbinach wielorybow.. O.o ....... xd xd xd xd xd xd xd dalej nie pamietam ....całość teorii zostala stworzona przeze mnie i kumpli..na wyjezdzie pod namioty w przedostatnie wakacje na monstrualnej korbie... ... ja osobiscie stworzylem teorie o miescie ,smochodzie i samolocie "Lublin" lol... whee .. fajnie blaugh 3nodding ja ciem posloochac wiecej tajniastych teori ninja whee tak wiec teoria o Lublienie polegala mniej wiecej na tym ze skoro w miescie Lublin produkuje sie samochod Lublin i samolot Lublin to automatycznie wszystko w tym miescie nazyw sie lublin na przyklad wszyscy mieszkancy Lublina nazywja sie Lublin Lublin.. no chynba ze moja dwa imiona bo wtedy to Lublin Lublin Lublin a jak maja wiecej nazwisk to... Lublin Lublin Lublin Lublin...potem bylo to powiazana z teroria o czarnych nietoperzach o ich krainie i ich tajnej broni "iczki kulszuczki"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:12 pm
Kiart Elo Wam ... wink Mam pytanko .. czy jeli kupie list na obojetnie jaki rok i jaki miesiac to czy bede go mogl otworzyc pod koniec np: tego miesiaca ...?? nie .. jezeli koopish list z groodnia .. tio w środq siom groodniowe itemi a otwoshyc go mozesz kiedy chcesh 3nodding witaj blaugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:13 pm
Lethiel Kiart Elo Wam ... wink Mam pytanko .. czy jeli kupie list na obojetnie jaki rok i jaki miesiac to czy bede go mogl otworzyc pod koniec np: tego miesiaca ...?? nie .. jezeli koopish list z groodnia .. tio w środq siom groodniowe itemi a otwoshyc go mozesz kiedy chcesh 3nodding witaj blaugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee aha ... biggrin biggrin ... Dzienki Lethiel heart a kiedy byly fajne itemki ...??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:15 pm
opcy tak wiec teoria o Lublienie polegala mniej wiecej na tym ze skoro w miescie Lublin produkuje sie samochod Lublin i samolot Lublin to automatycznie wszystko w tym miescie nazyw sie lublin na przyklad wszyscy mieszkancy Lublina nazywja sie Lublin Lublin.. no chynba ze moja dwa imiona bo wtedy to Lublin Lublin Lublin a jak maja wiecej nazwisk to... Lublin Lublin Lublin Lublin...potem bylo to powiazana z teroria o czarnych nietoperzach o ich krainie i ich tajnej broni "iczki kulszuczki" hehehe... xd xd xd ... lol... mash niezlą wyobraznie wink whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:17 pm
Kiart Lethiel Kiart Elo Wam ... wink Mam pytanko .. czy jeli kupie list na obojetnie jaki rok i jaki miesiac to czy bede go mogl otworzyc pod koniec np: tego miesiaca ...?? nie .. jezeli koopish list z groodnia .. tio w środq siom groodniowe itemi a otwoshyc go mozesz kiedy chcesh 3nodding witaj blaugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee aha ... biggrin biggrin ... Dzienki Lethiel heart a kiedy byly fajne itemki ...?? zaleshy ktoore dla ciebie siom fajne 3nodding zajshyj do topicu Omegi 3nodding .. tam powinny byc wszystkie listy opisane wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 12:17 pm
mam tez teorie na temat brontozaura.... i jest to moja teoria... poniewaz ja ja wymyslilem i jest ona moja ... jej wlascicelem jestem ja... poniewaz nalezy ona do mnie.....
..czy wspominalem ze mam teorie na temat brontozaura?
..moja teorie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|