Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7213 7214 7215 7216 7217 7218 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy

PostPosted: Sat Jan 29, 2005 11:53 am

Lethiel
opcy
Lethiel
opcy
*patrzy zamyslony w dal... .....po kilkunastu minutac* ..ooo.. ktos mnie wodą oblał surprised

hieh xd
śmieshny jestes wink whee
*podaje mu ręcznik* 3nodding

czy chcesz porozmawiac o ustroju politycznym wyksztalconym przez cywilizacje krylu?

*ssie róg ręcznika*

O.o ...
*przewraca siem na brzooch i podpiera lapkami*
mozesh mi poopowiadac blaugh

a wiec jest to cywilizacja stworona przez male raczki...zwane krylem
jest ona bardzo tragiczna ... bo posunela wszystkie nauki tak daleko (szczegolnie filozofie) ze odkryla ostateczna odpowiedz na zycie wszechswiat i cala teraz popelnia masowe samobojstwa wna fiszbinach wielorybow..
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 11:55 am

opcy

jest ona bardzo tragiczna ... bo posunela wszystkie nauki tak daleko (szczegolnie filozofie) ze odkryla ostateczna odpowiedz na zycie wszechswiat i cala teraz popelnia masowe samobojstwa wna fiszbinach wielorybow..

O.o ....... xd xd xd xd xd xd xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

opcy

PostPosted: Sat Jan 29, 2005 11:58 am

Lethiel
opcy

dalej nie pamietam ....całość teorii zostala stworzona przeze mnie i kumpli..na wyjezdzie pod namioty w przedostatnie wakacje na monstrualnej korbie...

... ja osobiscie stworzylem teorie o miescie ,smochodzie i samolocie "Lublin"
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 12:00 pm

a.. i Opcy dziekooje za eme... bumpy ?? na moim queściq .. xd xd xd .. cio kolwiek tio jest.. tio bardzo mile z twojej strony 3nodding xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sat Jan 29, 2005 12:05 pm

opcy
Lethiel
opcy

dalej nie pamietam ....całość teorii zostala stworzona przeze mnie i kumpli..na wyjezdzie pod namioty w przedostatnie wakacje na monstrualnej korbie...

lol... whee .. fajnie blaugh 3nodding
ja ciem posloochac wiecej tajniastych teori ninja whee
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 12:06 pm

Lethiel
a.. i Opcy dziekooje za eme... bumpy ?? na moim queściq .. xd xd xd .. cio kolwiek tio jest.. tio bardzo mile z twojej strony 3nodding xd

//co znowu mile.... miales z tym przestac//
przepraszam!!!!
*turla sie po scianach i suficie*

opcy

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sat Jan 29, 2005 12:09 pm

opcy
Lethiel

//co znowu mile.... miales z tym przestac//
przepraszam!!!!
*turla sie po scianach i suficie*

O.o ... xd
yay !!
*turlu turl* whee whee whee
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 12:10 pm

Elo Wam ... wink

Mam pytanko .. czy jeli kupie list na obojetnie jaki rok i jaki miesiac to czy bede go mogl otworzyc pod koniec np: tego miesiaca ...??

Kiart

opcy

PostPosted: Sat Jan 29, 2005 12:11 pm

Lethiel
opcy
Lethiel
opcy

lol... whee .. fajnie blaugh 3nodding
ja ciem posloochac wiecej tajniastych teori ninja whee

tak wiec teoria o Lublienie polegala mniej wiecej na tym ze skoro w miescie Lublin produkuje sie samochod Lublin i samolot Lublin to automatycznie wszystko w tym miescie nazyw sie lublin na przyklad wszyscy mieszkancy Lublina nazywja sie Lublin Lublin.. no chynba ze moja dwa imiona bo wtedy to Lublin Lublin Lublin a jak maja wiecej nazwisk to...
Lublin Lublin Lublin Lublin...potem bylo to powiazana z teroria o czarnych nietoperzach o ich krainie i ich tajnej broni "iczki kulszuczki"
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 12:12 pm

Kiart
Elo Wam ... wink

Mam pytanko .. czy jeli kupie list na obojetnie jaki rok i jaki miesiac to czy bede go mogl otworzyc pod koniec np: tego miesiaca ...??

nie .. jezeli koopish list z groodnia .. tio w środq siom groodniowe itemi a otwoshyc go mozesz kiedy chcesh 3nodding
witaj blaugh
*przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee

Lethiel

Tipsy Lunatic

Kiart

PostPosted: Sat Jan 29, 2005 12:13 pm

Lethiel
Kiart
Elo Wam ... wink

nie .. jezeli koopish list z groodnia .. tio w środq siom groodniowe itemi a otwoshyc go mozesz kiedy chcesh 3nodding
witaj blaugh

aha ... biggrin biggrin ... Dzienki Lethiel heart

a kiedy byly fajne itemki ...??
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 12:15 pm

opcy
tak wiec teoria o Lublienie polegala mniej wiecej na tym ze skoro w miescie Lublin produkuje sie samochod Lublin i samolot Lublin to automatycznie wszystko w tym miescie nazyw sie lublin na przyklad wszyscy mieszkancy Lublina nazywja sie Lublin Lublin.. no chynba ze moja dwa imiona bo wtedy to Lublin Lublin Lublin a jak maja wiecej nazwisk to...
Lublin Lublin Lublin Lublin...potem bylo to powiazana z teroria o czarnych nietoperzach o ich krainie i ich tajnej broni "iczki kulszuczki"

hehehe... xd xd xd ...
lol... mash niezlą wyobraznie wink whee 3nodding

Lethiel

Tipsy Lunatic

TENNO HEIKA

Original Gaian

PostPosted: Sat Jan 29, 2005 12:16 pm

heart domokun
PostPosted: Sat Jan 29, 2005 12:17 pm

Kiart
Lethiel
Kiart
Elo Wam ... wink

witaj blaugh

aha ... biggrin biggrin ... Dzienki Lethiel heart

a kiedy byly fajne itemki ...??

zaleshy ktoore dla ciebie siom fajne 3nodding
zajshyj do topicu Omegi 3nodding .. tam powinny byc wszystkie listy opisane wink

Lethiel

Tipsy Lunatic

opcy

PostPosted: Sat Jan 29, 2005 12:17 pm

mam tez teorie na temat brontozaura.... i jest to moja teoria... poniewaz ja ja wymyslilem i jest ona moja ... jej wlascicelem jestem ja... poniewaz nalezy ona do mnie.....

..czy wspominalem ze mam teorie na temat brontozaura?

..moja teorie..
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7213 7214 7215 7216 7217 7218 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games