|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:22 am
nio oczywiscie 4laugh uwiesilam ci sie na szyji a ty nawet nie zauwashyles xd *przytuuul* witaj spowrotem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:22 am
heyka Yos, niezly szkic. ten, ktory wczesniej dales.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:23 am
oczczczywiscie!!!..... kim jestes?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:24 am
hej... rysunke był bardzo fajny... miałem małe zamieszanie w swoim sklepie i niestety nie zdązyłem odpisać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:25 am
opcy *patrzy sie na sufittttta* .... ale korba!... xd widzish.. przesliczny 3nodding .. szczegoolnie ta dzioora z prawej 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:25 am
...no i to mi się podoba ...powitanie z pełnym wyposażeniem xd ...głowa mnie coś boli cholera... ...od jakiejś godziny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:26 am
... teraz mi net wariuje -__-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:27 am
Lethiel opcy *patrzy sie na sufittttta* .... ale korba!... xd widzish.. przesliczny 3nodding .. szczegoolnie ta dzioora z prawej 3nodding xd a ja myslalem ze to frotel.. znaczy sie fotel...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:29 am
Zeby mnie tylko glowa bolala xd Mnie boli wszystko XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:29 am
opcy Lethiel opcy *patrzy sie na sufittttta* .... ale korba!... xd widzish.. przesliczny 3nodding .. szczegoolnie ta dzioora z prawej 3nodding xd a ja myslalem ze to frotel.. znaczy sie fotel... hm... tio nawet calkiem mozliwe whee .. z tego cio pamietam tio Vykk ma fotelik przyczepiony do sufitu 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:30 am
Hikitsuni Zeby mnie tylko glowa bolala xd Mnie boli wszystko XD mnie boli po treningu >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:33 am
Lina-san Hikitsuni Zeby mnie tylko glowa bolala xd Mnie boli wszystko XD mnie boli po treningu >.< To wspolczuje. mnie boli, po judo. Wczoraj mialam walke. Oczywiscie znow przeczytali mnie jako Hikitsu-kun i sie wkurzylam, a potem juz tylko bolalo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:33 am
dodałeś mnie przypadkiem do friendlista?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 11:34 am
Lethiel opcy Lethiel opcy *patrzy sie na sufittttta* .... ale korba!... xd widzish.. przesliczny 3nodding .. szczegoolnie ta dzioora z prawej 3nodding xd a ja myslalem ze to frotel.. znaczy sie fotel... hm... tio nawet calkiem mozliwe whee .. z tego cio pamietam tio Vykk ma fotelik przyczepiony do sufitu 3nodding xd no patrz sie ... szczeze mowiac to teraz stwierdzam ze to nie wyglada jak fotel tylko jak stado kilknastu małp które chca mi przeczytac ich scenariusz na podstawie "Otella" Szekspira... *zblizaja sie do niego futrzeste lapki poplamione atramentem* aaaaaaargHHHRAAaaaaa!! *zgon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|