|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 10:12 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun kari bedzie za chwile na raze jeszcze twoich nie przejrzalem razz oooo to jest fajne whee redface o..oo..oooooooooo whee whee whee whee trzeba bedzie kiedys obejrzec na zywo XDD *Chowa sie za fotelik Kari*Nyu... ej nie ma tak nie ma uciekania crying to ty zaczalas crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 10:13 am
moja kumpela chce szukac mangi Bleach po konwentach. a mi znow sie PM spieprzyly ><'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 10:13 am
Miss_Karina Sayokun Sei chan Sayokun kari bedzie za chwile na raze jeszcze twoich nie przejrzalem razz oooo to jest fajne whee redface o..oo..oooooooooo whee whee whee whee trzeba bedzie kiedys obejrzec na zywo XDD nie przesadzaj whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 10:14 am
Sayokun ej nie ma tak nie ma uciekania crying to ty zaczalas crying Nyu...ja sie go boje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 10:15 am
dobra, widze, ze tu i tak malo kto zwraca na cokolwiek uwage. milego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 10:16 am
Sei chan Sayokun ej nie ma tak nie ma uciekania crying to ty zaczalas crying Nyu...ja sie go boje crying ta jest wsciekla ta sie boi crying 'odwraca sie obrazony na foteliku'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 10:17 am
Sei chan Sayokun ej nie ma tak nie ma uciekania crying to ty zaczalas crying Nyu...ja sie go boje crying jaki brat taki brat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 10:19 am
Miss_Karina Sei chan Sayokun ej nie ma tak nie ma uciekania crying to ty zaczalas crying Nyu...ja sie go boje crying jaki brat taki brat ona sie boi a jeszcze mojego "dziela" nie widziala crying irbis wracaj gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris dobra, widze, ze tu i tak malo kto zwraca na cokolwiek uwage. milego. Ibriii pseplasaaaam!!!! gonk witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sei chan Sayokun ej nie ma tak nie ma uciekania crying to ty zaczalas crying Nyu...ja sie go boje crying jaki brat taki brat *Wskakuje na oparcie fotela Sayo*Ona jest pijana O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 10:20 am
Zgadzam się z Ibris, też sostałam olana. Zmywam się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 10:20 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan Sayokun ej nie ma tak nie ma uciekania crying to ty zaczalas crying Nyu...ja sie go boje crying jaki brat taki brat *Wskakuje na oparcie fotela Sayo*Ona jest pijana O.o norma...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 10:21 am
Rynn the Vampire Zgadzam się z Ibris, też sostałam olana. Zmywam się. rynn XDD nie przesadzaj razz i tak nie mam siana na to lotto razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2005 10:22 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan Sayokun ej nie ma tak nie ma uciekania crying to ty zaczalas crying Nyu...ja sie go boje crying jaki brat taki brat *Wskakuje na oparcie fotela Sayo*Ona jest pijana O.o niet stare to jest dopiero drugi kieliszek hejcia Rynn 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|